Με όλα τα όπλα στη διάθεση μας

Από τον προπόνηση της Παρασκευής προέκυψαν ευχάριστα νέα αφού οι δυο παίκτες που θεωρούνται αναμφίβολοι προπονήθηκαν κανονικά. Πρόκειται για τους Πουρσαϊτίδη και Παουλίστα οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες προπονούνταν επιφυλακτικά λόγω μικροενοχλήσεων. Παρόλο που ο Κόντης έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Πουρσαϊτίδης θεωρείται η καλύτερη επιλογή οπότε αν κριθεί έτοιμος αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Εκτός πλάνων είναι οι Μαρσίνιο και Ζόρζε οι οποίοι ναι μεν μπήκαν σε πιο δυνατούς ρυθμούς προπονήσεων αλλά η αποχή από την οποία προέρχονται καθιστά ανέφικτη της συμμετοχή τους. Λογικά δεν αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές αφού ο προπονητής θα στηριχτεί στο γνωστό πλάνο αλλά και παίκτες. Η αγωνιστική ανάκαμψη του Κοσόφσκι τον καθιστά όχι μόνο βασικό αλλά και τον παίκτη από την απόδοση του οποίου θα κριθούν πολλά.

Χαραλαμπίδης, Πίντο, Μοράις και Μιχαήλ θα είναι λογικά οι υπόλοιποι στη μεσαία γραμμή, με τον Ζεβλακοφ στην κορυφή της επίθεσης. Πολλά θα κριθούν από την αποτελεσματικότητα των παικτών μας να δημιουργήσουν αλλά και να τελειώσουν κάποιες φάσεις. Αυτή ήταν η βασική διαφορά στους πρόσφατους αγώνες μας με το παράρτημα και είναι για αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Το άγχος της ομόνοιας για βαθμολογικό κέρδος είναι δεδομένο αλλά όσο μεγάλο και αν είναι δεν μπορεί από μόνο του να μας φέρει τη νίκη. Θα χρειαστεί καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πάθος αλλά και τύχη. Ο κόσμος θέλει πολύ τη νίκη και παρόλο που για διάφορους λόγους τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί όσοι δώσουν το παρών τους θα φροντίσουν να στείλουν τα κατάλληλα μηνύματα.

Έγιναν συνήθεια οι επισκέψεις στον Αρχάγγελο
Με του ψήλου πήδημα τα σαΐνια της επιτροπής αντιτοπιγκ κάνουν τη βόλτα τους στον Αρχάγγελο οπότε το ότι η νέα τους επίσκεψη έγινε παραμονές του ντέρμπι με το παράρτημα του ΑΚΕΛ δεν πρέπει να ξενίζει. Αν ο πρόεδρος και οι υπόλοιποι θεωρούν τυχαίο και αυτό το γεγονός δε χρειάζεται να προβληματιστούν.

AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!