Μονάχα για την πάρτη σου

Πώς να βγάλεις δουλειά στο γραφείο, να συγκεντρωθείς στο μάθημα στο σχολείο, να παραδώσεις την εργασία στο κολλέγιο και να αφοσιωθείς σε οτιδήποτε άλλο εκτός από παιχνίδι με τα κομμούνια σήμερα;

Δεν γιατρεύομαι… Δεν γιατρεύομαι…
Η πώρωση είναι πολύ μεγάλη, η αρρώστια μας βαριά. Ότι κι αν έχει προηγηθεί, ότι κι αν έχει γίνει, σήμερα ο ΑΠΟΕΛ είναι πανέτοιμος να αποδείξει ότι όσοι τον έχουν ξεγράψει πλανώνται. Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε να βγαίνει πιο δυνατός μέσα από τα προβλήματα του και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια με την κόρη του ΑΚΕΛ η ομάδα μας ξέρει να φορά το καλό της κοστούμι και να παίρνει την νίκη κάτω από οποιεσδήποτε  συνθήκες.

>

Οι καπιταλιστές οικοδόμοι βλέπουν τον σημερινό αγώνα ως μια καλή ευκαιρία να ξεπλύνουν πολλές σφαλιάρες του παρελθόντος που έχουν φάει από τον Θρύλο. Η φετινή τους υπεροψία θα βρει σήμερα μπροστά της την γαλαζοκίτρινη περηφάνια και την ελληνική ψυχή. Αυτή η ψυχή αγωνίζεται απόψε απέναντι σε όλους αυτούς που έμμεσα ή άμεσα θέλουν να δούν το παράρτημα του ΑΚΕΛ να πανηγυρίζει μετά από χρόνια ένα πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται απόψε απέναντι στους τόσους αθλητικογράφους και μέσα ενημέρωσης που ξαφνικά έγιναν όλοι φιλοομονοιάτες και εξυμνούν την ομάδα που κτίστηκε χάρη στα πολλά πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα που η κομμουνιστική της μάνα (ΑΚΕΛ) κατάφερε να εξασφαλίσει. Εμείς γουστάρουμε να παίζουμε με τέτοιες ομάδες και ποτέ δεν φοβηθήκαμε κανένα. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει πολύ καλά να αγωνίζεται εναντίων όλων εδώ και χρόνια και δεν πρόκειται να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή ούτε λεπτό.

Σήμερα το ΓΣΠ θα βαφτεί πορτοκαλί. Η ανάγκη για ομοιογενή παρουσία της κερκίδας μας είναι μεγάλη. Φορέστε όλοι τα πορτοκαλί σας και ελάτε να ξεχειλίσουμε το γήπεδο και να φωνάξουμε το γνωστό σύνθημα απέναντι στην βόρεια κερκίδα. Κάντε το γήπεδο πορτοκαλί καμίνι και ρίξτε στην φωτιά τους αλλόθρησκους. Ενώστε τις φωνές σας με την νότια και κάντε τα τριφυλλάκια να καταπιούν την γλώσσα τους όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν σε τέτοια παιχνίδια…

Το ποιοι θα αγωνιστούν και σε τι διάταξη ίσως να μην έχει τόση σημασία όση η θέληση για τη νίκη. Ο κόσμος πιστεύει σε αυτήν και το ίδιο πρέπει να δείξουν και οι ποδοσφαιριστές μας. Όλοι μαζί μπορούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!