Μπαίνουμε στο κρίσιμο 20ημερο

Ο Δώνης προσπαθεί να κερδίσει κάθε διαθέσιμο λεπτό από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα μας αφού ξέρει ότι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ακολουθεί μια σειρά αγώνων που θα κρίνει πάρα πολλά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο 20ήμερο που  έρχεται ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει αν έχει την ποιότητα και βάθος που θα δημιουργήσει τη δυναμική που μας λείπει από την αρχή της χρονιάς. Είναι για αυτό που η τελευταία εβδομάδα αναλώθηκε σε μια προσπάθεια του Δώνη και των συνεργατών του να μάθουν όσο πιο πολλά πράγματα μπορούν για την ομάδα, τους αντιπάλους μας αλλά και να μεταφέρουν στους παίκτες όσα πιο πολλά μπορούν, χωρίς όμως να τους «μαγκώσουν».

Οι αγώνες που έρχονται είναι παραπάνω από καθοριστικοί λόγω του βαθμού δυσκολίας τους αλλά και γιατί το πρόγραμμα είναι γεμάτο με αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Η αρχή γίνεται αύριο με τον αγώνα εναντίον του Ερμή που θεωρείται η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Μεσοβδόμαδα έχουμε τον εκτός έδρας αγώνα με την Bordeaux (24/10) και επιστρέφοντας μας περιμένει η Ανόρθωση (28/10). Η κορύφωση του απαιτητικού προγράμματος έρχεται στις 2 Νοεμβρίου όπου πάμε στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλων ενώ κλείνουμε και πάλι την Bordeaux (7/11) μέσα στο ΓΣΠ.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό γιατί τις επόμενες 3 εβδομάδες θα δοκιμαστούν τα όρια και οι αντοχές της ομάδας μας. Μιας ομάδας που μέχρι στιγμής έδειξε χτυπητές αδυναμίες τις οποίες ο Δώνης καλείται να καμουφλάρει και να μας οδηγήσει ξανά στην κορυφή. Το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο, όχι όμως ανέφικτο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!