Μπορούμε και θέλουμε

Ο προβληματισμός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους τραυματίες και το ότι η διακοπή δεν είχε ουσιαστικό όφελος είναι και δικός μας. Τραυματισμοί οι οποίοι επικοινωνιακά παρουσιάζονται ως “τίποτα το ανησυχητικό” καταλήγουν σε αποχή πολλών εβδομάδων είτε πρόκειται για τον Μαρσίνιο είτε για το case study Σικορά. Είναι για αυτό που γράφαμε και επιμένουμε ότι ο αποκλεισμός από τη Χετάφε είχε και τα θετικά του… Η προσοχή όλων στρέφεται στον αυριανό αγώνα όπου η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει παρά τις όποιες απουσίες. Η αρνητική παράδοση που μας θέλει να δυσκολευόμαστε να φύγουμε νικητές από τη συγκεκριμένη έδρα πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμα κίνητρο για όλους και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε χτεσινές δηλώσεις του τόνισε ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος όπως επίσης και τη σημασία να ξεκινήσουμε νικηφόρα μια σειρά εξαιρετικά δύσκολων αγώνων. Η αυριανή τελευταία προπόνηση θα βοηθήσει τον προπονητή μας να βγάλει κάποια τελευταία συμπεράσματα αλλά ότι και αν συμβαίνει δεν αναμένεται να δούμε ουσιαστικές αλλαγές.

Ο Γκριτσάροφ έχασε προπονήσεις αλλά δεν τίθεται θέμα κούρασης του κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει θέση δίπλα από τον Ζόρζε. Ο Μποαβεντούρα ξεπέρασε το πρόβλημα μου και θα επανέλθει με την παρουσία του να θεωρείται καταλυτική αφού οι Μπίδης και Αλμέιδα θα χρειαστούν βοήθειες στον οργανωτικό τομέα. Δύσκολα θα δούμε τον Πουρσαϊτίδη στην εντεκάδα παρά το ότι στους τελευταίους αγώνες ο Σολωμού δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση ενώ ο Σατσιάς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Πίντο.

Ο Γιοβάνοβιτς κλήθηκε στη διάσκεψη τύπου να τοποθετηθεί στο γιατί δεν χρησιμοποιούνται καθόλου παίκτες όπως οι Κόντης, Πουρσαϊτίδης και Μιχαήλ. Με μια ξερή και απόλυτη τοποθέτηση τόνισε ότι αγωνίζονται οι κατά την άποψη του πιο έτοιμοι. Ο προπονητής μας με αυτό τον τρόπο ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι η μουρμούρα ή η απορία του οποιουδήποτε δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο συμμετοχής σε επίσημους αγώνες. Πέραν όμως τούτου η αλήθεια είναι ότι υπολογίζει πολύ τους συγκεκριμένους παίκτες και θεωρεί ότι σύντομα θα πάρουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν.

Προσφορά για όσους θα εκστρατεύσουν
Η Tsokkos Hotels μπήκε στο πνεύμα των ημερών και με το δικό της τρόπο βοηθά στην κατάληψη και άλωση του Παραλιμνίου. Με μόνο 40 ευρώ (το βράδυ ανά άτομο) μπορείτε να διανυχτερεύσετε σε ένα εκ των ξενοδοχείων Tsokkos Beach και Tsokkos Gardens στον Πρωταρά. Για κρατήσεις στο 77777444.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!