Μπορούμε να ξεφύγουμε;

Τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε τη Σαλαμίνα σε έναν αγώνα του οποίου ο βαθμός δυσκολίας θεωρείται μεγάλος. Η ομάδα του Λάρκου έδειξε στους μέχρι σήμερα αγώνες της ότι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και η βαθμολογική της θέση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό όμως αφορά την ίδια μας την ομάδα από την απόδοση της οποίας θα κριθεί και ο αγώνας. Είναι ερωτηματικό γιατί ο ΑΠΟΕΛ του πρωταθλήματος παρουσιάζει σοβαρά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και σε αρκετούς αγώνες μέχρι σήμερα πήρε το αποτέλεσμα λόγω μεμονωμένων ενεργειών παικτών όπως του Μαντούκα. Η ομαλή μετάβαση από το Champions League προβλέπει να κερδίσουμε σήμερα έτσι ώστε να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο δεύτερο Απόλλωνα που αντιμετωπίζει αύριο τον Εθνικό Άχνας. Ο ΑΠΟΕΛ με τα τεράστια περιθώρια βελτίωσης στο πρωτάθλημα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των άλλων και να ξεφύγει και στην πράξη.

Και πάλι με αλλαγές

Όπως σε κάθε σχεδόν αγώνα έτσι και σήμερα θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω τραυματισμών αλλά και της ανάγκης να πάρουν ανάσες ή χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες.  Με τον Μοράις εκτός αποστολή το πρώτο ερωτηματικό αφορά τον παρτενέρ του Βινίσιους. Οι δυο επιλογές του Δώνη είναι οι Γκόμες και Αρτυματάς με τον πρώτο να έχει λογικά προβάδισμα.

Αν ο Πορτογάλος πάρει θέση στον κεντρικό άξονα τότε ο Ντε Βινσέτι έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το δεξί άκρο με τον Εφραίμ να παραμένει όπως και στον αγώνα με την Παρί στο αριστερό. Αυτό θα συμβεί αν πράγματι ο Δώνης κρίνει ότι ο Αλωνεύτης δεν χρειάζεται να βρεθεί στην 11αδα αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αλλάξουν οι ρόλοι και οι θέσεις.

Με τον Αντωνιάδη εκτός για τους επόμενους αγώνες, τίθεται και το ερώτημα του αν ο Ρίισε είναι έτοιμος να τραβήξει το κουπί ή αν θα δούμε τον Ιωάννου να παίρνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά.

Τέλος ο Τζιμπούρ προορίζεται για το αρχικό σχήμα αφού έδειξε και στον αγώνα με την Παρί ότι έχει πλέον τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας και το ζητούμενο είναι να φτάνει η μπάλα σε αυτόν εντός της περιοχής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!