Μπορούν οι παγκίτες;

Παρόλο που οι προπονητές δεν αποδέχονται τη λέξη παγκίτες ως ένα επίθετο που για κάποιους ποδοσφαιριστές με μειωμένο έως ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ο χαρακτηρισμός αυτός είναι αναπόφευκτος. Στη κατηγορία αυτή ή όπως θέλει κάποιος να την ονομάσει συγκαταλέγονται και στο ΑΠΟΕΛ συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί να δώσουν στην ομάδα τις λύσεις που θα χρειαστούμε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ήδη οι τραυματισμοί φωτογραφίζουν κάποιες ανάγκες και προβλήματα αφού το αριστερό άκρο της άμυνας αναζητά υποψήφιο. Ο προβληματισμός έγκειται στο ότι οι Ηλία και Κουτσόπουλος που μπορούν να θεωρηθούν υποψήφιοι αγωνίστηκαν ελάχιστα (ο πρώτος) και καθόλου (ο δεύτερος). Είναι για αυτό που το ενδεχόμενο να προτιμηθεί η λύση Πουρσαϊτίδη όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά ίσως να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες.

Το ζητούμενο δεν είναι η προσωρινή λύση ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση αλλά να μπορέσουν οι Ηλία, Μιχαήλ, Μπρούερς και Μιροσάβλιεβιτς να βοηθήσουν πραγματικά. Δεν συμπεριλάβαμε στη σχετική λίστα τους Κουτσόπουλο και Σικορά για τους οποίους το άμεσο μέλλον στο ΑΠΟΕΛ είναι αμφίβολο. Το πρόβλημα είναι ότι και σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα ο Πολωνός θα είναι για τυπικούς περισσότερο λόγους αφού αν παραστεί ανάγκη θα γίνει σέντερ φορ ο Γκριτσάροφ!

Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί ο χρόνος συμμετοχής των τεσσάρων ποδοσφαιριστών συμψηφίζεται σε δυο περίπου αγώνες, γεγονός που δείχνει ότι ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να δώσουν τις βοήθειες που όλοι απαιτούμε. Ναι μεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μέχρι φέτος πρόσφεραν πολλά αλλά για λόγους που οι ίδιοι και ο προπονητής γνωρίζουν καλύτερα φέτος είναι στα αζήτητα. Δυστυχώς η κλήρωση του κυπέλου δεν βοήθησε αφού ένα πιο εύκολος αντίπαλος θα έδινε τη δυνατότητά  για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Παρόλα αυτά η πρόκληση είναι μεγάλη και όλοι καλούνται να την αντιμετωπίσουν ως τέτοια.

Χρόνος συμμετοχής των «τεσσάρων»:

Ηλία: 90 λεπτάΜιχαήλ: 117 λεπτάΜπρούερς: 11 λεπτάΜιροσάβλιεβιτς: 25 λεπτά

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!