Υπό διάλυση αλλά ανυπομονούν

Ο λόγος για την Ανόρθωση η οποία προ μηνών βρισκόταν στην πρώτη θέση αλλά ένα σερί εννέα αγώνων χωρίς νίκη την έφερε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα με τα χίλια δυο προβλήματα ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση πραγματικής διοίκησης και προέδρου ανακοίνωσε χτες τον νέο της προπονητής. Με έκπληξη ακούσαμε τον εκ Βουλγαρίας προπονητή να δηλώνει ότι ανυπομονεί για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ έστω και αν είχε μόνο λίγες ώρες στην Κύπρο. Παρόλο που δεν γνωρίζει τη δυναμικότητα της ομάδας του έμαθε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ανόρθωσης και βρήκε το κίνητρο του. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές το μεγαλύτερο κίνητρο των ομάδων στην Κύπρο είναι να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι μας. Μια ισοπαλία τους είναι αρκετή για να πανηγυρίζουν μήνες και να βρίσκουν λόγο ύπαρξης. Αυτό δεν πρέπει να μας ενοχλεί αλλά να μας βρίσκει έτοιμους έτσι ώστε να μπορούμε να αντιδρούμε σωστά. Σε αντίθεση με την ομόνοια η οποία μπορεί να θεωρεί δεδομένη τη νίκη σε κάποιους αγώνες, εμείς δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Η πορεία της Ανόρθωσης μέχρι στιγμής δεν είναι τυχαία αφού είναι μια ομάδα που χτίστηκε στην άμμο και αυτή τη στιγμή καταρρέει. Όπως συνέβηκε και στον αγώνα μας εναντίον του Απόλλωνα στο Τσίρειο, όσο πλησιάζει η 8 Ιανουαρίου οι προσπάθειες συσπείρωσης τους θα εντατικοποιούνται. Επειδή τα προβλήματα τους είναι βαθύτερα και επειδή όλα εξαρτώνται από την απόδοση της δική μας ομάδα δηλώνουμε αισιόδοξοι.

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί σοβαρό και χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης να πάει στο Παπαδόπουλος και να πάρει τη νίκη. Μπορούμε και πρέπει να μεγαλώσουμε το αρνητικό σερί τους αφού μόνον έτσι θα παραμείνει η σημαντική διαφορά των 7 βαθμών από την ομόνοια.

Με τη γνωστή διακριτικότηταΜπορεί το επίσημο ΑΠΟΕΛ δια στόματος Χατζηλιασή να επιχειρεί υποβάθμιση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου για λόγους που έχουμε εξηγήσει αλλά ο προπονητής μας αξιολογεί σχεδόν καθημερινά ποδοσφαιριστές που του προτείνονται. Ως συνήθως δεν βιάζεται αφού θεωρεί ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δύσκολα θα ακούσουμε οτιδήποτε ουσιαστικό το επόμενο δεκαήμερο. Υπάρχει φυσικά και η παράμετρος του ότι πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!