Μόνο νίκες. Εύκολο στα λόγια

Αγωνιστική που φέρνει την Αελ ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να θεωρηθεί αφού η νίκη της επί της Ομόνοιας σε συνδυασμό με την ήττα μας αυξήθηκε η διαφορά στους 5 βαθμούς. Παράλληλα η κατάσταση όσον αφορά τη δεύτερη αλλά πλέον και την τρίτη θέση περιπλέχτηκε αφού η Ανόρθωση μείωσε τη διαφορά και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η ήττα μας πέραν από το -5 μας στέρησε τη δυνατότητα να μεγαλώσουμε τη διαφορά από την 3η Ομόνοια.. Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Αελ                 64ΑΠΟΕΛ            59Ομόνοια          57Ανόρθωση       56

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να ισχυριστεί κάποιος είναι ότι θα πετύχουμε το απόλυτο στους τέσσερις αγώνες που έχουμε μείνει και θα στεφθούμε πρωταθλητές. Η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας και η αποτελεσματικότητα της στα ντέρμπι κάνει εξαιρετικά δύσκολο το όλο εγχείρημα. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα η οποία αν και πληγώνει δεν πρέπει να ενοχλεί. Εξάλλου η παραδοχή της δυσκολίας του εγχειρήματος ίσως βοηθήσει και την επίτευξη του.

Ο αγώνας με την Αελ σε δυο εβδομάδες πλέον είναι αυτός που θα κρίνει πολλά αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, το ρεαλιστικό σενάριο θα είναι να επικεντρωθούμε στην κατάκτηση της 2ης θέσης. Ο Γιοβάνοβιτς που γνωρίζει καλύτερα από όλους τις φυσικές και όχι μόνο δυνάμεις της ομάδας είπε ότι υπό προϋποθέσεις μπορούμε για το σερί νικών που θα μας φέρει το πρωτάθλημα.

Οι επόμενοι αγώνες:

22.04.2012 ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ  

 28.04.2012 Αέλ Vs ΑΠΟΕΛ  

 05.05.2012 ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια  

12.05.2012Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!