Μόνο οι παίκτες μπορούν

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει ότι έχει τη θέληση να σφίξει τα δόντια και να πάρει τη νίκη που θα το βάλει ξανά στην μάχη του τίτλου. Η ήττα από τον Απόλλωνα έφερε στην επιφάνεια όλων των ειδών τα προβλήματα αλλά και τη διάθεση μεγάλης μερίδας οπαδών μας να κατανέμουν ευθύνες. Παρά το ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει δεν είναι η σωστή στιγμή. Τα λάθη και παραλείψεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι εκεί και έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να τα αναλύσουμε. Το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί όσο απίθανο και αν θεωρούν κάποιοι την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενο. Ασφαλώς και οι πιθανότητες μας έχουν μειωθεί και θα μειωθούν ακόμα περισσότερο όταν έρθει και η τιμωρία από τα επεισόδια του Τσιρείου.

Έχουμε χρέος όμως να παλέψουμε μέχρι τέλους και το τέλος δεν ήρθε. Όλοι λέμε ότι το παράρτημα του εθνικού εργολάβου δεν αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Αν πράγματι το πιστεύουμε έχουμε καθήκον να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να το αποτρέψουμε. Πρώτα από όλους οι ποδοσφαιριστές αφού στο τέλος της ημέρας είναι αυτοί που θα μας βγάλουν από την κρίση που περνάμε. Όση κούραση και αν έχουν αναμένουμε να δώσουν το κάτι παραπάνω στον κυριακάτικο αγώνα.

Η τεχνική ηγεσία για τους δικούς της λόγους πότε δεν αποδέχτηκε ότι η κούραση είναι ένας από τους λόγους της αγωνιστικής κάμψης. Είτε αυτό ισχύει, είτε όχι ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του καλούνται να προετοιμάσουν ψυχολογικά και αγωνιστικά τους παίκτες με στόχο τη νίκη επί της ομόνοιας. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτή τη φορά αγωνιστικά προβλήματα και η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική όσον αφορά την περίπτωση Πουρσαϊτίδη. Παρά το ότι ο παίκτης δε βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση το γεγονός ότι ο μόνος που μπορεί να τον αντικαταστήσει είναι ο Ηλία που προέρχεται από μεγάλη αποχή προβληματίζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!