Νίκη για πολλούς λόγους

Την Κυριακή ο περσινός πρωταθλητής αντιμετωπίζει το φετινό και αυτό από μόνο του κάνει τον αγώνα σημαντικό. Μπορεί κάποιοι να λένε και να γράφουν ότι με νίκη μπάινουμε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος αλλά κάτι τέτοιο είναι υπερβολικό. Ο φετινός τίτλος θα καταλήξει στην ομάδα του Παντελή όχι μόνο γιατί είναι η πιο σταθερή αλλά και γιατί τα κέντρα αποφάσεων αποφάσισαν κάτι τέτοιο. Είναι για αυτό που θέλουμε και πρέπει να τους κερδίσουμε αφού πρέπει να αποδείξουμε σε έναν τουλάχιστο αγώνα ότι το επίπεδο μας είναι το ίδιο.

Η προσπάθεια δε θα είναι εύκολη αφού οι απουσίες και πάλι εμποδίζουν τον προπονητή μας να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Πιο πολύ θα μας λείψει ο Μακρίδης του οποίου η απουσία λόγω καρτών αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας. Ακόμα και οι απουσίες είναι ένα από τα πολλά κίνητρα που πρέπει να έχουν όσοι αγωνιστούν για να κερδίσουμε την Ανόρθωση.

Η ομάδα του Κετσπάγια έρχεται στο ΓΣΠ το ίδιο αποφασισμένη για τη νίκη αφού θέλει να στεφθεί πρωταθλήτρια εις βάρος μας και μέσα στην έδρα μας. Ο προπονητής της Ανόρθωσης δεν ξεχνά όλα όσα άκουσε στον προχτεσινό αγώνα και θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό.

>

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ καλείται στον τελευταίο ενδιαφέρον αγώνα του πρωταθλήματος να δώσει μαζικά το παρών του έτσι ώστε να δείξει με το δικό του τρόπο πόσο θέλουμε τη νίκη γοήτρου. Οι πέντε χιλιάδες στον αγώνα με την Ομόνοια πρέπει να είναι πολύ περισσότεροι την Κυριακή, αν θέλουμε να κάνουμε το ΓΣΠ πραγματική έδρα.

Απόψε το τρίτο ραντεβού με Κεραυνό
Η σειρά των αγώνων συνεχίζεται απόψε στον Στρόβολο σε έναν αγώνα όπου η ομάδα μας πιο σοβαρά και αποφασισμένα από ποτέ καλείται να κερδίσει. Νίκη θα μας δώσει σε μεγάλο βαθμό το φετινό τίτλο και η παραδοχή όλων ότι στον πρώτο αγώνα τους υποτιμήσαμε δείχνει πολλά. Η ατμόσφαιρα δεν μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα για τους αντιπάλους, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή απόδοση και σοβαρότητα.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το Άλφα και θα αρχίσει στις 8.00.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!