Και ο Κόντης μέσα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει να έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα μας στον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση, αφού και ο Κόντης δείχνει πλήρως έτοιμος και λογικά θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Όπως έχουμε γράψει το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να καλυφθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό το κενό του Μακρίδη. Το βάρος θα πέσει στους Χαραλαμπίδη και Πίντο που θα είναι οι παίκτες που θα πρέπει να πάρουν αρκετές πρωτοβουλίες στο χώρο του κέντρου. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιους αγώνες η ομάδα που θα κερδίσει την μάχη του κέντορυ θα έχει τον πρώτο λόγο και βασιζόμενος σε αυτό ο προπονητής μας αναμένεται να διαμορφώσει την τακτική του.

Σατσιά και Μιχαήλ θα έχουν το δύσκολο έργο της αναχαίτισης των επιθετικών προσπαθειών της ομάδα του Κετσπάγια, ενώ ο πέμπτος στο χώρο του κέντρου θα είναι εκτός απροόπτου ο Ζε Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος θα έχει το γνωστό του σύνθετο ρόλο αφού κινούμενος από αριστερά θα πρέπει να είναι δημιουργικός αλλά και να δίνει ουσιαστικά στηρίγματα στον Μαχλά. Ο Έλληνας επιθετικός πρέπει να έχει βοήθειες έτσι ώστε να είναι απειλητικός αλλά και για να μην κοπούμε στα δύο.

Η αμυντική γραμμή θα έχει τον Φλορέα στο αριστερό άκρο, τον Μπρόερς στο κέντρο της άμυνας και έναν εκ των Δασκαλάκη και Μοραίς να διεκδικούν τη δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας. Η λογική λέει Δασκαλάκης αφού ο Μοραίς είναι επικίνδυνος στη συγκεκριμένη θέση και το ότι ανταποκρίθηκε καλά σαν δεξιό μπακ ή αμυντικό χαφ δεν πρέπει να μας ξεγελά.

Η σημασία του αγώνα είναι γνωστή και δε χρειάζεται πλέον να πούμε πολλά πράγματα. Θέλουμε και μπορούμε να τους κερδίσουμε.

Μείναμε από δυνάμεις
Θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε και ο Κεραυνός είναι πλέον στο 2-1 και η πίεση μεταφέρεται εκ νέου στη δική μας ομάδα. Η ήττα με 88-75 ήρθε φυσιολογικά αφού αν και για 3 δεκάλεπτα παλέψαμε στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα μας υστέρησε σε όλους τους τομείς αφού αν και ήταν κοντά στο σκορ μέχρι την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό της. Ο Γουίλερ δεν μπόρεσε να πάρει την ομάδα πάνω του και μοιραία ήρθε η ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 42-37, 59-55, 88-75

________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΔΩ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!