Νίκη για ψυχολογικούς λόγους

Ναι μεν η κατάκτηση του Super Cup έχει τη δική της χάρη, αλλά δεν είναι τυχαίο που θεωρείται το τρίτο σε σειρά σημασίας τρόπαιο της χρονιάς. Παρόλα αυτά η ομάδα μας θέλει για λόγους γοήτρου να κερδίσει την πιο τυχερή ομάδα της τελευταίας διετίας και να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά. Η παράκληση του Κετσπάγια έγινε διαταγή για τον Κουτσοκούμνη έτσι ο επίσημος αγώνας απόκτησε φιλικό χαρακτήρα. Μέσα σε μια μέρα πήγε στα σκουπίδια το καταστατικό της ΚΟΠ και η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει 5 αλλαγές ενώ κατάργησαν την παράταση.

Τα αγωνιστικά δεδομένα θέλουν τους δυο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι σήμερα, γεγονός που μειώνει ως ένα βαθμό το ενδιαφέρον του κόσμου. Παρόλα αυτά αυτοί που θα αγωνιστούν από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να θεωρηθούν παίκτες δεύτερης διαλογής, αφού πρόκειται για αυτούς που για διάφορους λόγους δεν ήταν έτοιμοι μέχρι σήμερα.

Κοσόφσκι, Ονουάτσι και Ζεβλάκοφ για παράδειγμα θα έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής κάτι που αναμένεται να γίνει και με τους Μορφή, Πουρσαϊτίδη, Χατζί και Πίντο. Όπως γράψαμε ξανά για κάποιους είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν ότι βρίσκονται σε βαθμό ετοιμότητας που θα τους φέρει σύντομα στο αρχικό σχήμα. Πάντως οι απουσίες των Σεγκιρί και Μπροέρς λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων θα αναγκάσουν τον προπονητή μας να δοκιμάσει μια νέα τετράδα στην αμυντική γραμμή και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθούν.

Λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό με τον Ερυθρό Αστέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει από την μια τη νίκη από την άλλη όμως περιμένει να δει από κάποιους ποδοσφαιριστές αυτά που θέλει, έτσι ώστε να καταστρώσει τα πλάνα τους ενόψει του επαναληπτικού.

Μέχρι χτες η ζήτηση για τα εισιτήρια ήταν ελάχιστη και δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί πόσος κόσμος θα πάει στο γήπεδο. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο μετά και τις διευθετήσεις που έγιναν για χατίρι της Ανόρθωσης να είναι πολύ λίγος ο κόσμςο σε σχέση με άλλες χρονιές. Χρειάζεται να θυμίσουμε ότι μετά από σχετική συμφωνία στην ομάδα μας παραχωρήθηκε η ανατολική κερκίδα πέραν από αυτή των πορτοκαλί.

Απέσυρε το ενδιαφέρον της η Cyfast
Μετά και τη συνεδρία του δ.σ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στην οποία η προφορική πρόταση της Cyfast δεν έγινε αποδεκτή από την ολομέλεια του συμβουλίου ακολούθησε χτες σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία. Μέσα από αυτή καταλογίζει ευθύνες στα μέσα ενημέρωσης και στο apoel . net για παραπληροφόρηση χωρίς ωστόσο να αγγίζει την ουσία της υπόθεσης. Επειδή και εμείς θεωρούμε το θέμα λήξαν δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε οτιδήποτε.

Η σχετική ανακοίνωση της Cyfast αναφέρει τα ακόλουθα:

“Μετά τα όσα αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα στον Τύπο αλλά και σε ιστοσελίδες σχετικά με το ενδιαφέρον μας για το ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ αισθανόμαστε την ανάγκη όπως επικοινωνήσουμε κατά τρόπον σαφή και υπεύθυνο με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και να ξεκαθαρίσουμε την δική μας θέση.

1) Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη και το ενδιαφέρον με το οποίο η εταιρεία μας (Cyfast) αγκαλιάζει και ενισχύει οικονομικά τα αθλητικά δρώμενα και με ιδιαίτερη έμφαση το ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε οτιδήποτε άλλο γι’ αυτό το θέμα.

2) Είναι μέσα σε αυτά τα πλαίσια της αγάπης μας για το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση το ΑΠΟΕΛ που εκδηλώσαμε ενδιαφέρον για θεσμική συμμετοχή μας στα διοικητικά της εταιρείας. Υπενθυμίζουμε στους φίλους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι είναι η εταιρεία Cyfast που ανακαίνισε εξ’ ολοκλήρου το γήπεδο του Αρχαγγέλου για να μπορεί να εξυπηρετεί με επάρκεια τις προπονητικές ανάγκες του συνόλου του ΑΠΟΕΛ είτε αυτές έχουν να κάνουν με τις Ακαδημίες είτε αυτές είναι για την πρώτη και δεύτερη ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

3) Με το να αφήνετε να διαρρέει στον τύπο και σε ιστοσελίδες ότι ο πρόεδρος της εταιρείας μας είναι Ομονοιάτης ή ότι θα παραχωρήσουμε το ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια ή ακόμη ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα τρίτων όπως και πολλά άλλα υποτιμητικά και ανάξια αναφοράς μας αποτρέπουν από το να προχωρήσουμε σε αγορά μετοχών (μειοψηφικού πακέτου, διότι ουδέποτε ετέθη θέμα πλειοψηφικού πακέτου).

Όλα αυτά τα θεωρούμε λυπηρά που δυστυχώς διχάζουν αντί να ενώνουν τους παράγοντες γύρω από την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς ακόμη δεν διασφαλίζουν το αναγκαίο κλίμα συναίνεσης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!