Νίκη και μεταγραφή

Αυτές είναι κατά σειρά οι προτεραιότητες της ομάδας μας αυτό το Σαββατοκύριακο το οποίο θεωρείται καθοριστικό και στα δυο θέματα. Ο αγώνας με την ΕΝΠ είναι πλέον στο προσκήνιο και η νίκη είναι το ζητούμενο έτσι ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή. Παράλληλα διοίκηση και τεχνική ηγεσία κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχυθεί η ομάδα στη γραμμή κρούσης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει παίκτη που να τον γνωρίζει και να μπορεί να βοηθήσει άμεσα και ο Σερτζίαο παραμένει η πρώτη επιλογή. Παρά το αρχικό όχι του προπονητή της Δόξας το πρέσιγκ σε προεδρικό επίπεδο συνεχίζεται και οι αρχικές επιφυλάξεις της προσφυγικής ομάδας φαίνεται να κάμπτονται.

Την όλη προσπάθεια αναμένεται να βοηθήσει πιθανή νίκη της Δόξας στον αγώνα εναντίον της Πάφου χωρίς όμως να είναι απόλυτα συνυφασμένη η απόφαση παραχώρησης του με το αποτέλεσμα αυτό. Παράλληλα στην μικρή λίστα και δεύτερη κατά σειρά περίπτωση είναι αυτή του Βασκονσέλος. Περίπτωση όμως που έχει άλλου είδους δυσκολίες αφού ο παίκτης είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενος ενώπιων της δικαστικής για τη γνωστή υπόθεση της Πέγειας και του Ερανοσιάν.

Ευχή όλων είναι έστω και την υστάτη να βρεθεί κάποιος παίκτης που να μπορεί να βοηθήσει τους υφιστάμενους στην προσπάθεια να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η καθυστέρηση έγινε συνήθεια πλέον και παρόλο που δεν είναι της ώρας είμαστε να αναγκασμένοι να πούμε ξανά ότι υστερούμε στο συγκεκριμένο τομέα.

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό μέρος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει πλάνο νίκης χωρίς τον Κόντη που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Με αυτά τα δεδομένα οι Σεγκιρί,, Μπρούσερ, Πουρσαϊτίδης και ένας εκ των Ηλία η Φλόρεα θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα. Το ζητούμενο είναι να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό απέναντι σε μια από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος και να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!