Να επιβεβαιώσουμε τη διαφορά επιπέδου

Το απόγευμα της Κυριακής οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε τη διαφορά επίπεδου που γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ομόνοια. Ο Δώνης για τους δικούς του λόγους προτιμά να παρουσιάζει ως ελάχιστες τις διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά καλύτερους ποδοσφαιριστές από τους αντίστοιχους του παραρτήματος του ακελ. Διαθέτει επίσης καλύτερο προπονητή ο οποίος μαζί με το επιτελείο του πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα.

Η ομάδα μας έχει τα δικά της αγωνιστικά προβλήματα με αυτό του σκοραρίσματος να εξελίσσεται σε μείζον θέμα. Ακόμα και αυτό όμως δεν είναι αρκετό ή δικαιολογία για κανέναν. Την Κυριακή πρέπει να βρούμε τρόπο να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα όσες φορές χρειαστεί προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες.

Παράλληλα θα πρέπει ο μέχρι σήμερα πολύ καλός μηχανισμός να λειτουργήσει εκ νέου έτσι ώστε ο αντίπαλος να μην μπορέσει να σκοράρει. Η αφύσικη εξάρτηση των πράσινων στον Ποτέ βγάζει μάτια οπότε ο συγκεκριμένος παίκτης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Χωρίς τον πυρήνα των οπαδών τους που απέχουν διαμαρτυρόμενοι για την εξάρτηση της ομάδας τους από το ακελ και πολλά και έχοντας το πλεονέκτημα των τριών κερκίδων, θα πρέπει και οι οπαδοί μας να επιβεβαιώσουν ποιος είναι το αφεντικό της πόλης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!