Να κάνουμε το αυτονόητο

Η σειρά αγώνων με την Αλκή σε κύπελλο και πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και σήμερα η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία της με αντίπαλο τη Δόξα. Η νίκη θεωρείται δεδομένη από πολλούς αφού η ο ΑΠΟΕΛ των τελευταίων εβδομάδων έχει πάρει τα πάνω του ενώ η Δόξα έρχεται στο ΓΣΠ με προβλήματα. Για να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις θα πρέπει οι παίκτες του Δώνη να παρουσιαστούν σοβαροί και αποτελεσματικοί. Πηγαίνοντας στο ΓΣΠ θα γνωρίζουμε και το αποτέλεσμα του αγώνα Αελ – Απόλλων γεγονός που θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αφού είναι επικίνδυνο να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στους αγώνες των άλλων. Το ενδεχόμενο να μειωθεί η διαφορά από τη κορυφή θα είναι ότι καλύτερο αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε τους δικούς μας αγώνες.

Το αγωνιστικό πλάνο του Δώνη λογικά θα περιλαμβάνει την επιστροφή του Αλωνεύτη στο αρχικό σχήμα ενώ η λογική λέει ότι ο Μαντούκα θα προτιμηθεί ως παρτενέρ του Ντε Βινσέτι στο 4-4-2. Παρά την προσθήκη του Σαντίν και το ανέβασμα του Σιέρινταν ο προπονητής μας προτιμά τον Μαντούκα και στους περισσότερους αγώνες δικαιώνεται για την επιλογή του. Το ζητούμενο είναι η καλή διαχείριση του παίκτη για να βγάλει τη χρονιά χωρίς άλλον τραυματισμό αφού πλέον και η κάθε λεπτομέρεια μετρά.

Ο Χαραλαμπίδης θα είναι στο δεξί άκρο και το ζητούμενο είναι η τελευταία του εμφάνιση να αποτελέσει το έναυσμα για την σταθεροποίηση της απόδοσης του σε καλά επίπεδα.  Θα ήταν έκπληξη αν χωρίσει το δίδυμο Μοράις και Βινίσιους ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παραμείνει ο Χιώτης κάτω από τα δοκάρια. Ο Αντωνιάδης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ανάγκασε να γίνει αλλαγή στον αγώνα κυπέλλου και λογικά θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού κέρδισε με το σπαθί του τη θέση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!