Να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση

Αυτός είναι πλέον ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας μας μετά και το νικηφόρο πέρασμα της Ανόρθωσης στον αγώνα με την Ομόνοια. Οι ελπίδες για περαιτέρω μειώση της διαφοράς μειώνονται στο ελάχιστο έστω και αν υπάρχουν κάποιοι αγώνες που θεωρούνται δύσκολοι. Δύσκολοι όμως είναι οι αγώνες που ακολουθούν και για τη δική μας ομάδα, η οποία όμως μπορεί να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση και να πάει στα πλει οφς με μια καλή διαφορά από την ομάδα που θα τερματίσει στη τρίτη θέση. Τα χάλια της Ομόνοιας η οποία βρίσκεται στο ψάξιμο για νέο προπονητή δημιουργούν προϋποθέσεις για περαιτέρω αύξηση της διαφορά και πολλά θα κριθούν από τον μεταξύ μας αγώνα.

Πριν από αυτόν όμως προηγείται ο αγώνας εναντίον της Άχνας στο Δασάκι όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Ο απαιτητικός μας κόσμος δεν αρκείται όμως μόνο σε αυτό αφού θέλει και καλή εμφάνιση. Ευτυχώς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγνωρίζει τη σημασία του να συνδυάζονται τα πιο πάνω και είναι για αυτό που δηλώνει πως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας εναντίον της Αλκής.

Η αγωνιστική βελτίωση είναι λοιπόν ένα από τα ζητούμενα και λογικά θα έρθει αν αναλογιστούμε ότι αυξάνονται και οι επιλογές του Σέρβου προπονητή μας. Ο Μακρίδης του οποίου η απουσία φάνηκε θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα όπως επίσης και ο Δασκαλάκης. Ο Μοραίς δεν έπεισε έτσι αν ο Κύπριος αμυντικός δεν αισθανθεί οποιεσδήποτε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση θα θέσει γερή υποψηφιότητα για παρτενέρ του Μπρόερς.

>

Ο Χάτζι εξέτισε επίσης την τιμωρία του λόγω κίτρινων καρτών και θα είναι στην αποστολή αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο αφού ο Φλορέα επιβεβαιώνει κάθε εβδομάδα ότι είναι από τους πιο σταθερούς μας παίκτες.

Μπάσκετ: Πάθος και σοβαρότητα
Η απρόσμενη ήττα από την ΑΕΚ μέσα στη Λάρνακα έφερε το άγχος σε αρκετούς και η σημερινή τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων θα είναι ένας αγώνας για γερά νεύρα. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να καθαρίσει την κατά γενική ομολογία κατώτερη ΑΕΚ αν παρουσιαστεί σοβαρό και με το απαιτούμενο πάθος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και αρχίζει στις 6.00. Ο κόσμος μας καλείται να δώσει μαζικά το παρών του έτσι ώστε να συμβάλει με το δικό του μοναδικό τρόπο στη νίκη-πρόκριση που θα μας πάρει στην επόμενη φάση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!