Να κρατήσουμε την τύχη στα χέρια μας

Τερματίζοντας στην τρίτη αντί στην πρώτη ή δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Μπορεί οι τρεις βαθμοί διάφορα που μπαίνουμε στην σειρά των πλέι οφ να μην είναι πολλοί, όμως έχουμε υποχρέωση να τους διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Ο ΑΠΟΕΛ ‎κράτα την τύχη στα χέρια του. Αυτό από μόνο του δίνει άλλη οντότητα ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα μας εφόσον καταφέρει να διατηρήσει τη διαφορά στο ένα ματς, έχει κάθε λόγο να νιώθει ότι ο τίτλος περνά από τα πόδια της. Τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές μας έχουν υποχρέωση να διαφυλάξουν αυτή την διαφορά μέχρι τους μεταξύ μας αγώνες με την Αελ.

Αν η ομάδα της Λεμεσού χάσει βαθμούς πριν από τους μεταξύ μας αγώνες θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη, όμως δεν θα λέει τίποτα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες μέχρι να παίξουμε μαζί τους στην Λεμεσό.

Η αγωνιστική και η οικονομική κατάσταση της αδιάφορης ανόρθωσης την κάνουν ευάλωτη οπότε δεν πρέπει να περιμένουμε οποιαδήποτε απώλεια ‎σύντομα. Θεωρούμε δεδομένο επίσης ότι η Ομόνοια δεν θα θέλει να κερδίσει την Αελ γνωρίζοντας ότι αυτό διευκολύνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα μας . Ο Απόλλωνας έχει ξεκάθαρο στόχο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πρώτα εμείς, οπότε ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος.

Ο ΑΠΟΕΛ κράτα την τύχη του στα πόδια του. Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο κίνητρο για την ομάδα μας αλλά και για τους οπαδούς μας. Οι νίκες δεν πρόκειται να έρθουν εύκολα για τον ΑΠΟΕΛ σε σύγκριση με αυτές της Αελ. Γι’αυτο όσοι πιο προετοιμασμένοι και ετοιμοπόλεμοι παρουσιαστούμε αρχής γενομένης με τον Ερμή, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε για την κούπα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!