Να μείνουμε ζωντανοί…

Σε μια εβδομάδα ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος την Αελ για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα κάνει εξαιρετικά δύσκολη έως και ανέφικτη την προσπάθεια μας. Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα με πιο σημαντική το ότι στέλλουμε την ομάδα να αγωνιστεί χωρίς οπαδούς είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά. Αναμένουμε ότι στην 5η φετινή αναμέτρηση με τους επίδοξους πρωταθλητές, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς θα δείξουν ότι έχουν το κίνητρο και τη θέληση για να μειώσουν τη διαφορά στους 2 βαθμούς και να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη τους τελευταίους τρεις τελικούς. Τονίζουμε το τρεις γιατί υπάρχει η λανθασμένη άποψη ότι οι αγώνες με το παράρτημα του ακελ και την Ανόρθωση θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αν «καθαρίσουμε» την Αελ.

Η προσήλωση στον επόμενο αγώνα είναι δύσκολη και γιατί η πλειοψηφία των μμε και όχι μόνον ασχολείται με τον ΑΠΟΕΛ της επόμενης μέρας. Οι πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα κάνουν εύκολο τον αποπροσανατολισμό και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Είναι σημαντική η παραμονή του Γιοβάνοβιτ, του Μοράις και πολλών άλλων αλλά αυτό δεν πρέπει να επισκιάσει τη σημαντικότητα του αγώνα με την Αελ.

Στο αγωνιστικό μέρος τονίζεται η σημασία που έχει η διακοπή αφού θα βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενώ κάποιοι από τους τραυματίες θα μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι παίκτες κλειδιά να παρουσιαστούν έτοιμοι και αντάξιοι των προσδοκιών. Αναφερόμαστε σε συγκεκριμένους παίκτες με πρώτο και καλύτερο τον Αλμέιδα ο οποίος πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο αφού η απόδοση του θεωρείται βαρόμετρο. Στη ίδια κατηγορία συγκαταλέγονται οι Χιώτης,  Πίντο, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα αλλά και ο Τρισκόφσκι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!