Να μην μας ενοχλεί που πιστεύουν

Όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα αυξάνονται και οι δηλώσεις των Σκοπιανών μέσα από τις οποίες τονίζουν την πίστη τους για πρόκριση εις βάρος της ομάδας. Η δίψα όλων στη Βαρντάρ για ευρωπαϊκή υπέρβαση είναι έκδηλη και δεν πρέπει να μας ξενίζει αλλά ούτε και να την θεωρούμε ως έλλειψη σεβασμού προς τον ΑΠΟΕΛ. Με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι θεωρητικά δεδομένη οι Σκοπιανοί ξέρουν ότι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό και να έχουν πίστη για να τα καταφέρουν και αυτό ακριβώς κάνουν.

Ο πρώην δικός μας ήταν ο τελευταίος που έκανε δηλώσεις και μέσα από αυτές καταλαβαίνει κάποιος πως προσεγγίζουν τους μεταξύ μας αγώνες. Ο Γκριτσάροφ συγκρίνει τον προ ετών ΑΠΟΕΛ με το σημερινό για να πείσει και να πειστεί ότι μπορούν να μας αποκλείσουν ενώ σχολιάζει και την απόδοση της ομάδας μας στα φιλικά της Πολωνίας.

Την Τρίτη είναι η ώρα της κρίσης και εκεί που μετρούν οι πράξεις και όχι τα λόγια είτε αυτών είτε των δικών μας. Αναμένουμε να είμαστε και αυτή τη φορά τυπικοί.

Για την ιστορία παραθέτουμε τις δηλώνεις του Γκριτσάροφ:

“Πριν πέντε χρόνια όταν έπαιζα εκεί, το ΑΠΟΕΛ ήταν δυο φορές πιο δυνατό. Τώρα έχουν δείξει πολλές αδυναμίες στην Πολωνία και οι πιθανότητες είναι 50-50.

Ίσως να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω της εμπειρίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ομάδα μας υπάρχει καλή ατμόσφαιρα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ως φιλοξενούμενοι, σκοράροντας ένα γκολ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!