Να πάθουμε συγκοπή!

Ο στόχος είναι να πάθουμε ότι λέει το γνωστό σύνθημα και ιστορικό πλέον σύνθημα. Απόψε στις 9:45 ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Άγιαξ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των ομίλων και ο στόχος είναι το βαθμολογικό κέρδος. Ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος είναι τεράστιος αφού η Ολλανδική ομάδα είναι καλύτερη από τη δική μας. Ο Δώνης τόνισε και εξήγησε χτες γιατί ο σημερινός αγώνας είναι πιο απαιτητικός από αυτόν με την Μπαρτσελόνα. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο από κάθε άποψη παιχνίδι. Ο Άγιαξ εφαρμόζει πιστά και κατά γράμμα ένα επιθετικόγενές 4-3-3 αλλά έχει τα δικά του αμυντικά κενά τα οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Η κατοχή της μπάλας είναι μια παράμετρος που θα παίξει καταλυτικό ρόλο αφού από την αυτήν περνά ο καλός ρυθμός και η δημιουργία προϋποθέσεων για γκολ.

Το πλάνο του Δώνη

Οι έντεκα που αγωνίστηκαν στο Καμπ Νου συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι και απόψε στο αρχικό σχήμα. Το ερώτημα Αντωνιάδης ή Ρίισε απαντήθηκε από χτες με τον Δώνη να κρίνει τον Νορβηγό ανέτοιμο ακόμα και για να είναι στο πάγκο. Η αμυντική τετράδα θα συμπληρωθεί με τους Σέρτζιο, Καρλάο και Αμοριν ενώ ο Πάρντο θα είναι στο τέρμα.

Οι Μοράις, Βινίσιους και Αλωνεύτης είναι οι σίγουροι στο κέντρο. Η δεξιά πλευρά ίσως να έχει ένα ερωτηματικό στο κατά πόσο θα παραμείνει σε αυτήν ο Γκόμες ή αν θα δούμε έναν εκ των Χαραλαμπίδη ή Ντε Βινσέτι.

Η τελική επιλογή σχετίζεται με το αν ο Δώνης κρίνει ότι ο Μαντούκα μπορεί να επιφορτιστεί μέσα σε λίγες μέρες αρκετά λεπτά συμμετοχής αλλά και με το αν ο Σιέρινταν είναι πράγματι 100% έτοιμος μετά το χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με την Αελ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!