Να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να φανεί συνεπής σε ένα ακόμα κρίσιμο και σημαντικό ευρωπαϊκό ραντεβού. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Το 1-2 του πρώτου αγώνα μας καθιστά το φαβορί για πρόκριση στα play offs αλλά κανένας δεν μπορεί να το θεωρήσει σίγουρο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αφού όπως φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μίντιλαντ, η πρωταθλήτρια Δανία μπορεί αν της επιτραπεί να κάνει τη ζημιά.

Η παραδοχή του Πασιένσια ότι πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και οι παίκτες να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσης τους είναι ενδεικτική της δυσκολίας του αγώνα. Οι Δανοί θεωρούνται πιο έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά αυτό εκτιμάται ότι θα αντισταθμιστεί από την αφόρητη ζέστη που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και την οποία δεν μπορούν να συνηθίσουν μέσα σε μια μέρα οι παίκτες τους.

Η ομάδα που θα μπορέσει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να κρατήσει την μπάλα με τρόπο δημιουργικό θα έχει το πάνω χέρι και αυτή πρέπει να είναι η δική μας. Ίσως και να μην είναι αρκετό όμως από τη στιγμή που η Μίντιλαντ θεωρείται άκρως επικίνδυνη στις στατικές φάσεις οπότε θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και σε αυτή την παράμετρο.

Ο κόσμος θα γεμίσει τις τρεις κερκίδες του γηπέδου και με τη σειρά του πρέπει να παίξει το δικό του ρόλο έτσι ώστε η θετική ενέργεια να είναι βαμμένη γαλαζοκίτρινη και με τη λήξη του αγώνα να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στα play offs.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!