Οι σημαντικές προεκτάσεις της νίκης στο «Αμμόχωστος»

Περάσαμε χωρίς απώλειες ακόμα ένα παιχνίδι που παραδοσιακά έκρυβε παγίδες και πετάξαμε πολύτιμους βαθμούς. Έχει προεκτάσεις σημαντικές η νίκη στο «Αμμόχωστος» και θα τις αναλύσουμε στη συνέχεια. Προεκτάσεις όμως λαμβάνει πλέον και η ενίσχυση της ήδη μεγάλης δυναμικής που αποκτά ο ΑΠΟΕΛ αφού οι αγώνες στο πρωτάθλημα έγιναν 7 και η ομάδα παραμένει στην 1η θέση παρουσιάζοντας έστω κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Μας λείπει ακόμα η μεγάλη διάρκεια αλλά για την ώρα ευτυχώς δεν έχουμε αρνητικές συνέπειες. Μακάρι στη συνέχεια να βρει ο Ιβάν τον τρόπο να βελτιώσει και αυτό το σημείο για να αποφύγουμε ότι πήγε να γίνει με τη Σαλαμίνα και εννοούμε το κακό διάστημα απόδοσης που έφερε και τον κίνδυνο της ισοφάρισης.

Στην έδρα της Σαλαμίνας αφήσαμε πέρσι τρεις βαθμούς. Τώρα τους πήραμε και σε συνδυασμό ότι πήραμε τρεις βαθμούς με την Αλκή όπου πέρσι ηττηθήκαμε αλλά επίσης προηγήθηκε η νίκη στο Παραλίμνι σε μια έδρα στην οποία στο παρελθόν είχαμε απώλειες, σημαίνει ότι αρχίζει να γίνεται καλό το πράγμα και μπορούμε αργά αλλά σταθερά να αυξήσουμε την πιθανότητα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Η νίκη πάνω στη Σαλαμίνα, είχε και την προέκταση που λέγεται βοήθεια από άλλους ποδοσφαιριστές στο γκολ. Δεν σκόραρε ο Ατόρνο από καθαρή ατυχία, δεν σκόραρε ο Μπούντιμιρ που άρχισε πάλι να δείχνει πολλές αδυναμίες, σκόραρε δύο γκολ ο Αλωνεύτης και ένα ο Πίντο. Ομάδα στην οποία σκοράρουν μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές, συνήθως φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όταν υπάρχει και το εύκολο γκολ από κάποιο σέντερ φορ.

Στο πρωτάθλημα του 2011, είχαμε τα 11 γκολ του Σολάρι και τώρα έχουμε ήδη τα 8 του Ατόρνο. Είχαμε τότε 6-7 από τον Αλμέιδα και ελπίζουμε να μας τα δώσει ο Μπούντιμιρ, είχαμε 8 από τον Τρισκόφσκι και 5 από το Χαραλαμπίδη και έχουμε σήμερα 3 από τον Αλωνεύτη, 3 από το Μαντούκα που είχε τότε 8-9 σαν τελικό απολογισμό.

Αρχίζει λοιπόν να φαίνεται κάπως ευνοϊκό το πράγμα μέσα από τους αριθμούς. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε αλλά αν τελικά πάμε στα τρία τελευταία παιχνίδια του α΄γύρου με ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση χωρίς απώλειες τότε η δυναμική θα γίνει μεγαλύτερη. Θυμίζουμε ότι παίζουμε με την Αγία Νάπα, τον Εθνικό πριν τους αγώνες που θεωρούνται πιο δύσκολοι και ο στόχος είναι να τους περάσουμε δίχως απώλειες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!