Οι όροι της ανάκαμψης

Η πλειοψηφία των οπαδών μας πιστεύει στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και παρόλο που υπάρχει και η μειοψηφία που συνήθως είναι πιο θορυβώδης όλοι έχουν άποψη για το πώς θα βελτιωθεί η ομάδα. Ίσως η πιο σημαντική παράμετρος είναι αυτή της μεταγραφικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στην περασμένη μεταγραφική. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το σχετικό poll που έτρεξε την περίοδο 25 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου στο site μας. Σε σύνολο 4877 ατόμων που ψήφισαν, το 66% είχε την άποψη ότι η ομάδα μας πρέπει να κάνει 3 μεταγραφές και  το 28% επέλεξε 2 μεταγραφές. Πρόκειται για ποσοστό που αποτυπώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την άποψη ότι η βελτίωση του ΑΠΟΕΛ θα έρθει μέσα από μεταγραφικές προσθήκες. Εννοείται επίσης ότι αυτές θα πρέπει να είναι εγνωσμένης αξίας και γίνουν το συντομότερο αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει και η πίεση του χρόνου.

Βλέποντας τους τελευταίους μήνες και όχι εβδομάδες την ομάδα να μην μπορεί να βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό είναι αναπόφευκτο ο βασικός όρος της ανάκαμψης να είναι η μεταγραφική ενίσχυση. Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλοι όροι όπως το ανέβασμα παικτών-κλειδιά, η επιστροφή τραυματιών αλλά και εξωαγωνιστικοί παράμετροι που θα καθορίσουν πολλά.

Η χτεσινή παρέμβαση-αναστάτωση της διοίκησης

Η διοίκηση μετά από μέρες σιωπής βγήκε και χτες στα μέσα ενημέρωσης και μέσω Τάκη Αντωνίου επιχείρησε να στείλει τα δικά της μηνύματα. Άθελα της όμως άναψε φωτιές που οδήγησαν ακόμα και στην έκδοση ανακοίνωσης από τους οργανωμένους. Ο Αντωνίου στη δικαιολογημένη προσπάθεια του να στηρίξει το υπάρχον υλικό υποβάθμισε με τα λεγόμενα του την αναγκαιότητα πραγματοποίησης δεύτερης μεταγραφής.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τις αχρείαστες συζητήσεις και εντάσεις που δημιουργούνται όταν 7 στους 10 οπαδούς μας θεωρούν must την απόκτηση τριών παικτών!

Σε κάθε περίπτωση η πραγματοποίηση και δεύτερης μεταγραφής (επιθετικού) πρέπει να θεωρείται, οπότε οι οπαδοί μας καλούνται να ηρεμήσουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!