Ομάδα με τεράστιες δυνατότητες

Η διοίκηση διαμέσου Γιώργου Γεωργίου επιχειρεί να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι το ΑΠΟΕΛ χωρίς τυμπανοκρουσίες και έχοντας κριτήρια την ποιοτική ενίσχυση προχώρησε σε κινήσεις ουσίας. Ο Γεωργίου παραχώρησε την Κυριακή που πέρασε συνέντευξη στη Σημερινή μέσω της οποίας υπεραμύνθηκε της επικοινωνιακής πολιτικής που ακολουθεί η διοίκηση Ζιβανάρη. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήταν συνειδητή επιλογή να μιλούν λίγο όταν και πρέπει και μετά που θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας (το μάθαμε και αυτό μέσω της συνέντευξης) στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι σε αντίθεση με άλλες φορές το αποτέλεσμα του φετινού προγραμματισμού ήταν προϊόν συλλογικής προσπάθειας μεταξύ προπονητή και διοίκησης θέλοντας έμμεσα να τονίσει ότι αποφευχθήκαν τα περσινά λάθη.

>

Επίσης εμμέσως δήλωσε δικαιωμένος για το γεγονός ότι επέλεξαν να πουν όχι στην έλευση καλών ποδοσφαιριστών που είναι όμως προβληματικοί χαρακτήρες, εννοώντας την περίπτωση του Πάολο Κόστα. Κληθείς να σχολιάσει την επιθυμία του κόσμου για απόκτηση ποδοσφαιριστή-κράχτη προτίμησε να επικεντρωθεί στους κινδύνους που έχουν τέτοιες περιπτώσεις ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ξένους που βρίσκονται στο τέλος της καριέρας τους.

Το πιο σημαντικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ο αντιπροέδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν η σιγουριά ότι οι φετινές προσθήκες σε συνδυασμό με αυτές του περασμένου Ιανουαρίου θα κάνουν την ομάδα μας κατά πολύ καλύτερη της περσινής.

Ζε Κάρλος: Διακοπή συμβολαίου
και οικονομικές αξιώσεις

Παρά το ότι κανένας δε θέλει πλέον να ακούει οτιδήποτε για τον Βραζιλιάνο η νεότερη εξέλιξη είναι ότι το ΑΠΟΕΛ με σχετικές επιστολές που έστειλε προς την ΟΥΕΦΑ προχώρησε σε μονομερή διακοπή συμβολαίου και ταυτόχρονα αξιώνει οικονομικές αποζημιώσεις από τον Ζε Κάρλος. Ταυτόχρονα οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της θα πρέπει να αποζημιώσει το ΑΠΟΕΛ.

Παράταση στις ανανεώσεις των διαρκείας
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση παρατείνεται η περίοδος ανανέωσης των υφιστάμενων κατόχων εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και τις 17 Ιουλίου. Στις 18 Ιουλίου όλες οι θέσεις που δεν ανανεωθούν θα ελευθερωθούν. Την 21η Ιουλίου και την 22η Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα αποκλειστικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2007-08 και όσοι ανανέωσαν για το 2008-09 να μεταφερθούν σε θέσεις, που ελευθερώθηκαν από την μη ανανέωση φετινών κατόχων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!