Ομόνοια Vs ΑΠΟΕΛ 0-0

Η ομάδα μας επιβεβαίωσε τις προβλέψεις εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο τελικό. Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για να μας δώσει την πρόκριση αλλά και να παρουσιαστούμε επιπόλαιοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αυτό δεν στοίχησε αν και η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι ο Πάρντο αποχώρησε τραυματίες και οι ενδείξεις είναι ότι ίσως να μην προλάβει τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Ανόρθωση.

Το πλάνο του Φινκ

Στο 4-4-2 οι Σιέρινταν και Τζιμπούρ ήταν το επιθετικό δίδυμο με τους Αλεξάνδρου και Γκόμες να παίρνουν θέση στα δυο άκρα. Όπως αναμενόταν ο Μοράις επέστρεψε στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Λάνιγκ ενώ την αμυντική τετράδα αποτελούσαν οι Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Κακά και Αμορίν.

Ο αγώνας

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε νωχελικά τον αγώνα και χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση γεγονός που επέτρεψε στην Ομόνοια να κερδίσει την μάχη του κέντρου και να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Αναπόφευκτα οι πράσινοι έφταναν με ευκολία μέσα στην περιοχή μας έτι στο 6 χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία ενώ στο 12 ο Κακά έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίκτυα αφού προηγήθηκε λανθασμένη έξοδος του Πάρντο.

Η ομάδα μας δεν μπορούσε να οργανωθεί σωστά αλλά στο 17 και μετά από αντεπίθεση έφτιαξε την μοναδική της ευκαιρία όταν ο Γκόμες βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά το πλασε του δεν ήταν εύστοχο.

Στη συνέχεια η Ομόνοια έφτιαξε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ εκμεταλλευομένη την επιπολαιότητα της ομάδας μας. Στο 23 φανήκαμε τυχεροί όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο μετά από σουτ του Γκαρσία ενώ η επόμενη μεγάλη φάση έγινε στο 42 όταν με διπλή απόκρουση ο τερματοφύλακας μας διατήρησε το μηδέν παθητικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε κάπως καλύτερη και ήταν αυτή που έφτιαξε δυο καλές φάσεις αρχικά στο 52 με τον Σιέρινταν και στο 66 με τον Τζιμπούρ όταν ο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από πλασέ του. Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει αφού και οι παίκτες της Ομόνοιας άρχισαν να σκέφτονται το πρωτάθλημα ενώ υπήρχαν και τα αρνητικά αφού στο 74 ο Πάρντο έγινε αναγκαστική αλλαγή αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα μας να χάνει ευκαιρίες και τον Σιερινταν να επιβεβαιώνει ότι δεν έχει το εύκολο γκολ.

Κίτρινες: Μοράις, Κακά, Εφραίμ

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο (74 Χιώτης), Σέρτζιο, Αμορίν, Κακά, Αντωνιάδης, Μοράις, Λάνιγκ, Γκόμες, Αλεξάνδρου (90 Αλωνεύτης), Σέρινταν, Τζιμπούρ (82 Εφραιμ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!