Ο κόσμος γιουχάρει, ο Φοίβος στηρίζει

Πάνε πολλά χρόνια να ακούσουμε τόσες πολλές αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κάτι που έκανε την εμφάνιση του σήμερα. Ο κόσμος πήγε στο γήπεδο με αρνητική προδιάθεση ένεκα των όσων είδε στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας και ιδιαίτερα στον τελευταίο αγώνα. Αν και οι αποδοκιμασίες γίνονταν μετά από λάθη παικτών, είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος ήθελε να εκδηλώσει τη δυσφορία του προς τον Σέρτζιο. Τα πράγματα ηρέμησαν μετά το πρώτο γκολ αλλά ο Ερωτοκρίτου κλήθηκε μετά τον αγώνα να τοποθετηθεί για το θέμα. Ο πρόεδρος επανέλαβε το γνωστό του σλόγκαν και το ζητούμενο είναι αν θα μπορέσει να το υλοποιήσει.

«Όπως λειτούργησα τα τελευταία πέντε χρόνια θα λειτουργήσω και τώρα. Όταν πέρσι τον Ιανουάριο έτυχα πιέσεων να διώξω τον Γιοβάνοβιτς δεν το έκανα, αυτό θα κάνω και τώρα. Χρειάζεται υπομονή, έχουμε προπονητή και θα του δώσουμε την ευκαιρία. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα να αλλάζει προπονητή μέρα με τη μέρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες»

Μάλλον δεν προχωρά η μεταγραφή Για το θέμα της ενίσχυσης ο Ερωτοκρίτου ανέφερε τα ακόλουθα: «Προσπαθήσαμε βρήκαμε παίκτη, τον Τροισί, τα συμφωνήσαμε όλα αλλά δυστυχώς ενώ στην Ευρώπη η μεταγραφική περίοδος λήγει απόψε, στην Κύπρο δεν μπορούμε».

Τι είπε ο Σέρτζιο:Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και πιο δύσκολο από ότι δείχνει το 3-0. Είπα στους παίκτες μου να δείξουν υπομονή αλλά να μην είναι αργοί. Είχε σημεία που ήμασταν πολύ αργοί και ήταν εύκολο για την ΕΝΠ να μας αντιμετωπίσει. Οι γραμμές τους ήταν πολύ κλειστές, δεν βρίσκαμε χώρο αλλά και όταν ανεβαίναμε, μας έλειπε η ποιότητα στο τέλος. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Πιθανώς να επηρεαστήκαμε και από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πιστεύω ότι στην συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!