Ο Μαρσίνιο και η διαχείριση του -6

Μπορεί να χρειάστηκε να αγχωθούμε και να περιμένουμε μέχρι το 76 αλλά η δεύτερη νίκη τα τελευταία 8 χρόνια επί της ΕΝΠ μέσα στην έδρα της, επιβεβαίωσε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο πρωτάθλημα. Οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάρτιο αλλά από εδώ και μπρος η συχνότητα των αγώνων θα είναι πιο λογική για μια ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ. Από τη στιγμή λοιπόν που περάσαμε νικηφόρα από το Τάσος Μάρκου και ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε για πρώτη φορά πως είναι ικανοποιημένος με τα όσα είδε, θεωρούμε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Η αλήθεια είναι ότι εμείς περιμέναμε περισσότερα! Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είδαμε το γνωστό ΑΠΟΕΛ που δυσκολεύεται αφάνταστα να γίνει απειλητικό απέναντι σε κλειστές άμυνες και έλλειψη προσωπικών πρωτοβουλιών που θα βοηθούσαν  να αλλάξει η ροή του αγώνα. Η έμπνευση του Μαρσίνιο λίγο πριν το τέλος και μετά που χρειάστηκε να γίνουν και οι τρεις αλλαγές ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.

Ο Βραζιλιάνος που τη φετινή χρονιά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του έκανε αυτό που αναμένουν πολλοί από αυτόν αφού είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες. Το πρώτο του γκολ πρέπει να τον βοηθήσει στη συνέχεια αφού όπως είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν όταν ο Μαρσίνιο είναι καλά, τότε ο ΑΠΟΕΛ κερδίζει.

Η διαφορά θα επιστρέψει απόψε στους 6 βαθμούς αφού η ομόνοια αναμένεται να κερδίσει τη Σαλαμίνα, οπότε το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να συνεχίσει να κερδίζει έτσι ώστε να μειώσει τη διαφορά. Το αντίδοτο στην πίεση που προκαλεί το -6 είναι οι νίκες και την Παρασκευή εναντίον της Αναγέννησης πρέπει να μαζέψουμε ακόμα τρεις βαθμούς.

Το μυστήριο ΣολάριΔεν μπορούμε πλέον να μην σχολιάσουμε ότι ο Σολάρι πρόσθεσε ακόμα μια μέτρια εμφάνιση και αναπόφευκτα αρκετός κόσμος συζητά πάλι τι πάει στραβά με τον Αργεντινό επιθετικό τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς απέσυρε προκειμένου να περάσει στη θέση του ο Αλμέιδα. Με το μυστήριο Σολάρι ασχοληθήκαμε εκτεταμένα στο θέμα την περασμένη εβδομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό η εικόνα που βλέπουμε τους τελευταίους δυο μήνες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!