Ο Μπεν Σιμόν και πολλοί άλλοι

Η διοίκηση Ερωτοκρίτου συμβιβάστηκε με το αναπόφευκτο και πλέον τρέχει για να κερδίσει την μάχη με τον χρόνο έτσι ώστε να έχουμε πραγματικό προπονητικό τιμ τη Δευτέρα στον αγώνα με τον Άρη. Ο Πάουλο Σέρτζιο και το επιτελείο του θα απολυθούν και θα αποζημιωθούν και το ζητούμενο πλέον είναι ποιος θα κληθεί να αναλάβει το βαρύ και δύσκολο φορτίο. Ήδη το όνομα του Μπέν Σίμον είναι το πρώτο στη λίστα αλλά η περίπτωση του παρουσιάζει δυσκολίες αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Χάποελ. Ο Ισραηλινός τεχνικός που συμφώνησε και προ μηνών με την ομάδα μας αλλά τότε σεβαστήκαμε την επιθυμία της Αεκ, δεν είναι αρνητικός αλλά ούτε και θετικός. Η Χαποελ αποκλείστηκε πρόωρα από το Europa γεγονός που είχε αρνητικό αντίκτυπο στον Μπεν Σιμόν αλλά αυτό που θα κρίνει αν υπάρχει έδαφος για να έρθει στην Κύπρο είναι αν η Χάποελ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Ο Μπέν Σιμόν φαντάζει ιδανική λύση για την ομάδα μας η οποία ούτως ή άλλως μετά τον Σέρτζιο δύσκολα μπορεί να καταλήξει σε κάτι χειρότερο. Το ζητούμενο για τη διοίκηση είναι να μπορέσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να πάρει την πιο σωστή απόφαση.

Η λίστα με τους υποψηφιους έχει και αλλα ονόματα αφού οι διαφοροι μανατζερ προτείνουν συνεχώς προπονητές άνεργους και μη!

Κριτήρια αξιολόγησης προπονητή και ομάδες εργασίας που θα αξιολογήσουν υποψηφίους είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή. Η τραυματική εμπειρία του Σέρτζιο μας λέει ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος προπονητής είναι η πειθαρχία.

Ενημερώνεται και ο Σέρτζιο

Η σημερινή προπόνηση στον Αρχάγγελο θα είναι και η τελευταία για τον Πάουλο Σέρτζιο και το επιτελείο του αφού ο Πορτογάλος είναι πλέον ανεπιθύμητος. Το τι δεν έχει ξεκαθαρίσει και είναι πρόβλημα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα μέχρι εως ότου βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης του Σέρτζιο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!