Ο πιο κρίσιμος αγώνας

Η μέρα που περιμέναμε με αγωνία από τη στιγμή που ο Ανδρονίκου σφύριξε τη λήξη του αγώνα με την Πάφο έφτασε. Σε λίγες ώρες η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον αιώνιο της αντίπαλο σε έναν αγώνα με πολλές ιδιομορφίες. Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική η μέτρια απόδοση και των δυο ομάδων έφερε αρκετή μουρμούρα την οποία και οι δυο αντίπαλοι θέλουν να εκμηδενίσουν με νίκη στο σημερινό αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες από το παράρτημα λόγω του περσινού ξεφουσκώματος του δευτέρου γύρου και σίγουρα κανένας δε θέλει να σκέφτεται ότι το αρνητικό σερί μπορεί να μεγαλώσει. Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν εύκολη αφού η ισοπαλία στην Πάφο έφερε προβληματισμό και όχι μόνον. Συσκέψεις, παρασυσκέψεις μεταξύ διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, παικτών και οπαδών επιχείρησαν να βρουν το λάθος.

Τώρα όμως είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια. Το ΑΠΟΕΛ καλείται να επιδείξει μέσα σε ενενήντα λεπτά όλα τα στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας που θέλει να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε τους λόγους και τα οφέλη που θα έχουμε αν τους κερδίσουμε.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ερωτηματικό η 11άδα
Αν λίγο πολύ θεωρείται δεδομένο ότι θα ο προπονητής μας θα προτιμήσει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα διάταξη με ενισχυμένο κέντρο (4-2-3-1), εξακολουθεί να είναι άγνωστα ποιους παίκτες θα προτιμήσει για κάποιες θέσεις. Η καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Πάφου δε σημαίνει ότι θα δούμε τους ίδιους έντεκα και με την ομόνοια αφού σε κάποιες θέσεις θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν νέες προσθήκες.

Άμυνα
Αρχίζοντας από την άμυνα ο Χιώτης έχει κλειδωμένη τη θέση και το ζητούμενο είναι να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο στο να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα και Ζόρζε θεωρούνται οι σίγουροι και το μεγάλο ερώτημα αφορά των παρτενέρ του τελευταίου στο κέντρο της άμυνας. Ο Γκριτσάροφ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, προπονήθηκε επιφυλακτικά τις τελευταίες μέρες και η λογική λέει ότι δεν θα αγωνιστεί. Το κενό του, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα κληθεί να αναπληρώσει ένας εκ των Κόντη ή Μπρούσερ. Πρόκειται για δυο παίκτες που δεν φημίζονται για την ταχύτητα τους και θα πρέπει να επιστρατεύσουν άλλες αρετές προκειμένου να σταματήσουν τους αντιπάλους.

Κέντρο
Τα πάντα αρχίζουν από τον Μοράις και τελειώνουν στον Μαρσίνιο. Θα έχει τεράστια σημασία όμως αυτοί που θα τους πλαισιώσουν να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους. Θα είναι ο Μιχαήλ ο δεύτερος κόφτης όπως υποψιάζονται σχεδόν όλοι ή θα δούμε και πάλι τον Μαντούκα σε αυτό τον ρόλο; Μπορεί να μπει σφήνα ο Πίντο έστω και αν προέρχεται από αποχή και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του; Ο Χαραλαμπίδης λόγω εμπειρίας συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Σολωμού για τη δεξιά πλευρά. Όσον αφορά την αριστερή πλευρά το φαβορί είναι ο Τρισκόφσκι αλλά και πάλι ο Μαντούκα ίσως βρεθεί σε αυτό τον ρόλο αφού μπορεί να δώσει πράγματα που θέλει ο προπονητής.

Επίθεση
Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αλμέιδα αφού ο Σολάρι δεν δείχνει ακόμα έτοιμος για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος με τη σειρά του θα χρειαστεί βοήθειες αφού δεν μπορεί από μόνος του να κάνει θαύματα. Είναι για αυτό που οι ακραίοι επιθετικοί όσο και ο Μαρσίνιο θα πρέπει να έχουν διπλό ρόλο έτσι ώστε να δημιουργούν αλλά και να βοηθήσουν στο τέλειωμα των φάσεων.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!