Αυτό ήταν ΑΠΟΕΛ

Δεν είμαστε σίγουροι αν υπήρχαν πολλοί που πίστευαν σε μια τόσο θριαμβευτική επικράτηση της ομάδας στο ντέρμπι επί της ομόνοιας. Η νίκη ήταν το ζητούμενο για χίλιους δυο λόγους αλλά το ότι αυτή ήρθε μετά από μια σπουδαία εμφάνιση και μετά που τους φιλοδωρήσαμε με τρία τέρματα κάνει όλα όσα είδαμε πιο σπουδαία. Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας μιλώντας μετά τον αγώνα αναγνώρισε τη σημασία της νίκης και μας θύμισε πως νιώθαμε όλοι την περασμένη αγωνιστική μετά την απώλεια με την Πάφο. Κανείς δεν ξέχασε τα όσα συναισθήματα άφησε ο συγκεκριμένος αγώνας και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλουμε να υποστούμε ξανά. Το πραγματικό ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που είδαμε στον αγώνα με την ομόνοια και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει.

Οι πρώτοι που το γνωρίζουν είναι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία. Είναι αυτοί που στο τέλος της ημέρας με τη βοήθεια όλων μας θα φέρουν στο τέλος της χρονιάς το πρωτάθλημα. Είναι αυτοί που καλούνται να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους στα επιθυμητά επίπεδα. Και αυτό γιατί αδικούν τους εαυτούς τους και το ΑΠΟΕΛ όταν βλέπουμε την μια εβδομάδα απόδοση όπως αυτήν με την ΑΕΠ και την επόμενη συντρίβουμε το βασικότερο μας αντίπαλο.

Με ή χωρίς ενισχυμένο κέντρο και ανεξαρτήτως συστημάτων το ΑΠΟΕΛ διαθέτει το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών. Αυτή η διαπίστωση όμως δεν είναι αρκετή για να μας δώσει το πρωτάθλημα. Απαιτείται συνεχής προσπάθεια αφού όπως φάνηκε μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και άλλες βαθμολογικές απώλειες. Ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να θεωρηθούν από κάποιους απρόσμενες.

Έχει τεράστια σημασία όμως οι πρωταγωνιστές να δίνουν κάθε εβδομάδα τον καλύτερο τους εαυτό αφού αν συμβεί αυτό θα κάνει τη διαχείριση της όποιας κρίσης και του όποιου στραβού αποτελέσματος, πιο εύκολη.

Δεν είμαστε σίγουροι αν η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα μας με τα όσα είδαμε στον τελευταίο αγώνα. Σίγουρα θα κοπάσει ο ξέφρενος ενθουσιασμός του κόσμου ο οποίος όμως έμαθε τα τελευταία χρόνια να αφήνει σχετικά γρήγορα πίσω του την όποια χαρά ή λύπη.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!