Ο προτελευταίος σταθμός…

Ο Ολυμπιακός είναι η νέα πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι καλούνται ν συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και αυτή την αγωνιστική. Ο αντίπαλος μας διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο για το οποίο ο Γιοβάνοβιτς δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και δημόσια. Ο ΑΠΟΕΛ όμως είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και η απόδοση του θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο κόσμος θεωρεί ότι εδώ και καιρό ότι ο αγώνας με τον τακτακαλά είναι ο δυσκολότερος που έχουμε να δώσουμε πριν τους αγώνες κατάταξης. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου όπου ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή απόδοση αλλά ως συνήθως ο Απόλλων φάνηκε πολύ τυχερός. Ο προπονητής μας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Χιώτη και Τρισκόφσκι οι οποίοι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα τις τελευταίες μέρες αλλά θεωρείται απίθανο να τους δούμε στο αρχικό σχήμα. Δύσκολα θα δούμε αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αφού η διάταξη 4-5-1 με τον Αλμέιδα στην κορυφή φαίνεται να προτιμάται. Μπορεί στον αγώνα με τη Δόξα να υπήρξαν κάποια νεκρά διαστήματα αλλά και εύκολα λάθη όμως ο Γιοβάνοβιτς έμεινε ευχαριστημένος με τη γενική παρουσία της ομάδας.

Ο Μαρσίνιο που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα εδώ και λίγο καιρό είναι ο παίκτης που αν πάρει θέση βασικού θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει αυτά που ξέρει. Ο αγώνας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο ποια ομάδα θα μπορέσει να επιβάλει το ρυθμό της και είναι για αυτό που θα πρέπει να υπάρξουν βοήθειες από όλους.

Ο κόσμος με τη σειρά του ετοιμάζει για ακόμα μια φορά δυναμική παρουσία. Ο παλμός της κερκίδας στον τελευταίο αγώνα με τη Δόξα ήταν πρωτόγνωρος γεγονός που σχολιάστηκε θετικά ακόμα και από τον προπονητή. Οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται γεγονός που θα συντείνει στο να πάει ο κόσμος μας στο γήπεδο.

Ο αγώνας Ολυμπιακός vs ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 12/03 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!