Ο Φινκ και οι νεαροί

Ο προπονητής μας στις προγραμματικές του δηλώσεις αλλά και αναλύοντας τη φιλοσοφία του όταν ήταν εκ των υποψηφίων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη να αναδειχθούν και να προωθηθούν οι νεαροί παίκτες της ομάδας. Αν και το δείγμα γραφής των πρώτων εβδομάδων δεν είναι μεγάλο, ο Φινκ δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι θα επιδιώξει να υλοποιήσει το πλάνο του. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η χτεσινή απόφαση – έκπληξη του να χρίσει βασικό τον Παπαφώτη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον αγώνα κυπέλλου, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και ο Φίνκ έκρινε ότι πρέπει να το ανταμείψει δίνοντας του τη δυνατότητα να μετρήσει δυνάμεις σε αγώνα πρωταθλήματος.

Η μεγάλη εικόνα στέλνει επίσης πιο ξεκάθαρα μηνύματα. Ο Φινκ εισηγήθηκε την απόκτηση του 20χρονου Νάφιου όχι για να αποτελέσει μεταγραφή – επένδυση αλλά γιατί πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρά την πίεση για αποτελέσματα και βελτιώσει προσπαθεί να αξιοποιήσει τον Νικόλα Ιωάννου ενώ ξέρει ότι μπορεί να έχει λύσεις και από τον Άλεξ Κωνσταντίνου.

Ο Φινκ και το επιτελείο του έχουν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ για τους επόμενους τρεις μήνες αλλά λειτουργούν σε ένα μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να έχει για την ομάδα μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!