Ο Φοίβος κράτησε τον Σολάρι στον αναπνευστήρα

Επανερχόμαστε στο θέμα Σολάρι για να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες και σημαντικότερες εξέλίξεις. Αφορμή για το γεγονός είναι η σχετική αναφορά του Γιοβάνοβιτς πριν τον αγώνα με την Μπακού αλλά και οι εξελίξεις στο θέμα Αλμέιδα. Θυμίζουμε λοιπόν ότι ο Γιοβάνοβιτς μετά από σχετική ερώτηση αρνήθηκε ότι οι σχέσεις του με τον παίκτη είναι κακές (κάτι που δεν έχει και τόση σημασία) αλλά είπε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Μας υπενθύμισε ότι αγωνίζονται όσοι αξίζουν. Επί της ουσίας ο Γιοβάνοβιτς τους τελευταίους μήνες έκανε ξεκάθαρο με διάφορους τρόπους στη διοίκηση ότι ευνοεί αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού από τον ΑΠΟΕΛ. Ο βασικότερος λόγος σχετίζεται με τη συνεισφορά του παίκτη αλλά και την όλη του στάση καθημερινά στον Αρχάγγελο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η αποζημίωση του Σολάρι αφού το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του εξυπακούει και ανάλογο ποσό για να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ. Ζυγίζοντας τα δεδομένα και με καταλυτική την άποψη του Φοίβου Ερωτοκρίτου η διοίκηση αποφάσισε όπως ο Σολάρι πρέπει ναπαραμείνει στην ομάδα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Με αυτά τα δεδομένα παίκτης και προπονητής καλούνται να συνυπάρξουν όχι απλά τυπικά αλλά με τρόπο που να εξυπηρετούνται οι στόχοι του ΑΠΟΕΛ. Από τη στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς κρίνει ότι ο Σολάρι δεν αξίζει να αγωνίζεται ούτε λεπτό σημαίνει ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τα όσα κάνει καθημερινά ο παίκτης. Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός πρέπει να πείσει για πολλά πράγματα το προπονητή του κάτι που προφανώς αδυνατεί να πράξει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η φετινή χρονιά είναι κρίσιμη για τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για πολλούς στον Αρχάγγελο. Ιδιαίτερα αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια του τον Μαϊο του 2013. Τόσο ο Γιοβάνοβιτς όσο και ο Σολάρι συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα σε αυτούς.

Και η παράμετρος Αλμέιδα

Μια άλλη παράμετρος που θα επηρεάσει το όλο σκηνικό είναι και η περίπτωση του Αλμείδα. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται να ευνοούσε την μετακίνηση του στο εξωτερικό και κάποιοι ανησυχούν ότι μετά το όχι της διοίκησης θα παρουσιαστεί κατώτερος των προσδοκιών. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Σολάρι θα έχει την ευκαιρία να αναστηθεί αγωνιστικά νοουμένου ότι θα έχει πείσει τον Γιοβάνοβιτς ότι αξίζει να αγωνίζεται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!