Πάει ο περίφημος Ιανουάριος

Το κυνήγι βαθμών συνεχίστηκε με επιτυχία την αγωνιστική που πέρασε και το ΑΠΟΕΛ κέρδισε ακόμα ένα δύσκολο αντίπαλο. Μπορεί ο Απόλλωνας να μην μπόρεσε στο συγκεκριμένο αγώνα να μας προκαλέσει τα προβλήματα που κατάφερε στο κύπελλο αλλά αυτό έγινε γιατί η ομάδα μας το απέτρεψε. Ο περίφημος και δύσκολος Ιανουάριος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού βρισκόμαστε και πάλι στο +7 τη διαφορά που θέλαμε και καταφέραμε να διατηρήσουμε. Μπορεί να αρχίσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς με το χειρότερο τρόπο λόγω της ήττας από την Ανόρθωση και τον αποκλεισμό από το κύπελλο αλλά η ομάδα ανέκαμψε γρήγορα και φρόντισε να κάνει το καθήκον της. Η δυνατότητα της τεχνική ηγεσίας αλλά και των ποδοσφαιριστών να αντιδρούν σωστά στις δύσκολες στιγμές είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής. Αυτό έγινε στις αρχές του πρωταθλήματος με το νωθρό ξεκίνημα που μας έφερε πολύ νωρίς σε θέση κυνηγού αλλά και κάθε φορά που έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα. Παρόλο αυτά υπάρχουν πάρα περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς και η ομάδα καλείται να δουλέψει περισσότερο και σε αυτά.

 

Μπορεί για παράδειγμα να κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ στο τελευταίο εικοσάλεπτο με ομόνοια και σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με Απόλλωνα αλλά η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας δεν ήταν καλή. Όπως εντόπισε και ο ίδιος ο προπονητής η νευρικότητα από το εύθραυστο σκορ επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών οι οποίοι δυσκολεύονται να κάνουν πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες τους είναι εύκολα.

Η διάταξη με τον Μαρσίνιο στο δεξί άκρο συνεχίζει να εφαρμόζεται ανά δεκαπεντάλεπτα σε κάποιους αγώνες αλλά δε φαίνεται να έχει την επίδραση που θέλει ο προπονητής. Ιδιαίτερα στους δυο τελευταίους αγώνες που η ομάδα είχε ανάγκη να κρατήσει μπάλα για να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα η αλλαγή στη διάταξη το έκανε ανέφικτο.

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού έρχεται ο αγώνα με την Αεκ στο ΓΣΖ. Ζητούμενο και πάλι η νίκη μέσα σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Στη λίστα αυτών που δεν υπολογίζονται προστέθηκε και ο Γκριτσάροφ αλλά το ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον Σκοπιανό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!