Πάμε για το Three Peat

Μέσα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος φτάνει κάποια στιγμή που όλοι ανεξαιρέτως αντιλαμβάνονται ότι αποτελεί κομβικό σημείο. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι χωρίς αμφιβολία μία από αυτές τις στιγμές που ο κόσμος και η ομάδα συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και τα περιθώρια στενεύουν. Το φετινό πρωτάθλημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Δεν βρισκόμαστε στην τελική ευθεία τερματισμού αλλά στην γραμμή της εκκίνησης. Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά από τη δεύτερη θέση με τον Απόλλωνα να έχει το πλεονέκτημα στην εκκίνηση. Το Σαββάτο είναι η πρώτη στροφή της πίστας. Μια καλή εκκίνηση και η κούρσα θα πάρει και πάλι φωτιά.

Ένα απόσπασμα από το τελευταίο εσύ το είπες αποτυπώνει πολύ εύστοχα το που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας αν καταφέρει να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα…

«Αναφερόμασταν εδώ και χρόνια στο back to back. Τώρα υπάρχει η χρυσή ευκαιρία να πετύχουμε κάτι που έχει συμβεί μόνο μια φορά στα 88 χρόνια ζωής της ομάδας. Να κατακτήσουμε τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να βάλουμε πλώρη για την μεγαλύτερη στιγμή της ζωής του ΑΠΟΕΛ. Θέλετε και κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα και back to back σε Double»

Αν η πιο πάνω παράγραφος δεν αποτελεί κίνητρο για κάθε ΑΠΟΕΛίστα τότε δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να πείσει τον κόσμο μας ότι αυτή η στιγμή είναι ότι πιο ιστορικό μπορούμε να πετύχουμε σε τοπικό επίπεδο.

Ο ΑΠΟΕΛ γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή. Κάθε νέα πρόκληση δημιουργεί κίνητρο και κάθε κίνητρο ενισχύει το πάθος. Μας αρέσουν τα δύσκολα και γι’αυτό άλλωστε καταφέραμε να πετύχουμε τόσα, όσα οι άλλοι τα παρατούσαν προτού ξεκινήσουν.

Μπορεί στο ματς του Σαββάτου να μην μπορούμε να βρεθούμε στις κερκίδες του γηπέδου, όμως η πίστη και το πάθος μας μπορούν να μεταφερθούν στην ομάδα με πολλούς άλλους τρόπους έστω και αν δεν θα βρισκόμαστε εκεί.

Πάμε για το τρίτο συνεχόμενο ή το three peat όπως καλύτερα ακούγεται στα σπορ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!