Πάμε να φέρουμε την πρόκριση

Αναμονή τέλος. Σε λίγες ώρες το ΑΠΟΕΛ θα δώσει τον πρώτο εκ των δυο αγώνων που θα κρίνουν πάρα πολλά όσον αφορά την προσπάθεια μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι μιας επιλογής αφού ουσιαστικά χρειάζεται η νίκη για να μείνουμε στο θεσμό του κυπέλλου. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτούμε και να επιχειρήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε έτσι ώστε να μην λέμε απόψε το κλασσικό σε τέτοιες περιπτώσεις «η πρόκριση χάθηκε στον πρώτο αγώνα». Το ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι δεν φοβάται έδρες και πως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μοναδικό ζητούμενο να αγωνιστεί σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες, κάτι το οποίο δεν είναι θεωρητικό και σπάνιο. Η ομάδα μας έδειξε στην μεγαλύτερη δίαρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς να έχει αξιοθαύμαστη σταθερότητα αλλά και αποτελεσματικότητα. Η νίκη επί της Πάφου έστειλε μήνυμα ανάκαμψης και το ζητούμενο είναι να υπάρξει συνέχεια.

Ο Απόλλωνας θα ακολουθήσει και στο Τσίρειο την τακτική του πρώτου αγώνα όπου μέλημα του ήταν να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό και να μας αιφνιδιάσει με αντεπιθέσεις. Μέσα στα πλαίσια του τέλειου παιχνιδιού που πρέπει να κάνουμε είναι το να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη και παράλληλα να είμαστε η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να χαραμίσουμε ούτε λεπτό και είναι για αυτό που θα πρέπει από την αρχή να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου που θα οδηγήσει στη δημιουργία ευκαιριών και ιδανικό στο γκολ.

Δύσκολα μπορεί να μπει κάποιος στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς οπότε είναι δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποιο θα είναι το αρχικό σχήμα. Η λογική λέει ότι θα προτιμηθεί η διάταξη 4-5-1 με τον Μαρσίνιο σε ρόλο οργανωτή και τον Πίντο να επιστρέφει στα χαφ δίπλα από τον Μοράις. Ο Κόντης θεωρείται έτοιμος και θα είναι δίπλα από τον Γκριτσάροφ ενώ ο Ηλία έδειξε στους τελευταίους αγώνες ότι μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο. ΟΜαντούκα που είναι πολύ ανεβασμένος τις τελευταίες εβδομάδες δύσκολα θα μείνει στον πάγκο ενώ ο Τρισκόφσκι είναι το ίδιο απαραίτητος. Σολάρι ή Αλέιδα είναι το γνωστό ερώτημα για τον κόσμο του οποίου την απάντηση θα γνωρίζουμε σε λίγες ώρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!