Πέστα ρε Ιβάν

Τα είπε ένα χεράκι και στο βαθμό που μπορούσε ο Γιοβάνοβιτς στους απανταχού αντιαποελίστες με πρώτους και καλύτερους τους ομονοιάτες. Ο προπονητής μας στη σημερινή δημοσιογραφική του κλήθηκε να σχολιάσει τις προκλητικές δηλώσεις του Καανεν και παρόλο που δεν μπήκε στη διαδικασία να τις σχολιάσει, έθεσε το όλο θέμα σε μια πιο γενική και σοβαρή διάσταση. «Υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες μια προσπάθεια αμφισβήτησης του ΑΠΟΕΛ η οποία δεν είναι τυχαία όπως επίσης και το timing της”. Με αυτή του τη δήλωση ο Ιβάν φωτογράφιζε στο βαθμό που μπορούσε την ενορχηστρωμένη προσπάθεια της ομόνοιας η οποία βρίσκει συμπαραστάτες διάφορες ομάδες που τις βολεύει το όλο σκηνικό. Είπε ότι ο χρόνος θα δείξει που αποσκοπούν οι ενέργειες αυτές αλλά τόνισε με εμφαντικό μάλιστα τρόπο ότι το εκείνο που ξέρει είναι πως δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Από τη στιγμή που ο προπονητής μας αναγκάζεται να κάνει τέτοιου είδους παρεμβάσεις τότε μπορούν όλοι να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και πόσο μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε στη συνέχεια.

Καινούργια πρόκληση η ΆχναΜε το δικό του τρόπο ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε να μας θυμίσει ότι η Άχνα είναι διαχρονικά δύσκολος αντίπαλος και πως ο αγώνας της Δευτέρας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κάλεσε όλους και δεν εννοούσε τους ποδοσφαιριστές του αλλά και εμάς να αναγνωρίσουμε ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ότι η ομάδα του Σάμπουριτς είναι έμπειρη και με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και πως θα χρειαστεί υπομονή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ξέσπασμα για ΧρύσηΜε αφορμή ερώτηση που δέχτηκε για τον Χρύση Μιχαήλ μπήκε για πρώτη φορά στη διαδικασία να κάνει ειδική αναφορά σε κάποιο ποδοσφαιριστή ίσως αντιλαμβανόμενος και το ότι το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Ο Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ομάδα και υπερτόνισε την τεράστια προσφορά του. Σε μια έμμεση παραδοχή του είπε ότι φέτος άλλαξαν κάποια πράγματα με ευθύνη του ιδίου αλλά και του ποδοσφαιριστή ενώ αιτιολόγησε την περιθωριοποίηση του σε καθαρά αγωνιστικούς λόγου.

Τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους και επιχείρησε να θυμίσει ότι με τον Χρύση πέρασαν πολλά τα τελευταία χρόνια που δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Ο αγώνας  ΑΠΟΕΛ Vs Εθνικός Αχνας θα μεταδίδεται ζωντανά τη Δευτέρα 14/2 η ώρα 19:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!