Στόχος το απόλυτο βαθμών

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια σειρά αγώνων που θεωρούνταν καθοριστικοί στην προσπάθεια μας για διατήρηση της πρώτης θέσης αλλά και αύξηση της διαφοράς από τη δεύτερη ομόνοια. Η νίκη στον μεταξύ μας αγώνα έφερε και πάλι το +7 το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα. Οι αγώνες με Απόλλωνα και κυρίως με Αεκ θεωρούνταν υψηλού κινδύνου και η ομάδα μας ανταποκρίθηκε και σε αυτή τον πρόκληση. Η σταθερότητα αλλά και η ικανότητα των ποδοσφαιριστών να παίρνουν αυτό που θέλουν από κάθε αγώνα κάνει τους πάντες να θεωρούν ότι το ΑΠΟΕΛ θα πάει στα play offs με ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πρακτικά αυτό σημαίνει διατήρηση του +7 ενώ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι μπορούμε να πάμε και με μεγαλύτερη διαφορά, γεγονός που θα μας φέρει μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αισιοδοξία πηγάζει από τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής η ομάδα αλλά και από το ότι θεωρητικά οι τελευταίοι έξι αγώνες θεωρούνται πιο στρωτοί από τους προηγούμενους.

Καταρχάς το ΑΠΟΕΛ θα βγει εκτός Λευκωσίας μόνο μια φορά για να αντιμετωπίσει την Αλκή του συντρόφου Λίλλη. Οι υπόλοιποι αγώνες είναι στη Λευκωσία και με τη απαιτούμενη σοβαρότητα και με τον κόσμο στον πλευρό του η ομάδα μπορεί να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί της.

Αγώνες ΑΠΟΕΛ Άχνα (εντός)Αλκή (εκτός)Πέγεια (εντός)Δόξα (εκτός)Ολυμπιακός (εκτός)Αελ (εντός)

Στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ δικαιολογημένα ψάχνονται αφού όπως φαίνεται και πιο κάτω η δική τους σειρά αγώνων κάθε άλλο από εύκολη μπορεί να θεωρηθεί. Υπάρχει στη θεωρεία τουλάχιστον πολύ καλή πιθανότητα το +7 να αυξηθεί και είναι σε αυτό τον τομέα που πρέπει να επικεντρωθούν οι προσπάθειες μας.

Αγώνες ομόνοιαςΕρμή (εκτός)Ενπ (εντός)Ανόρθωση (εκτός)Αεπ (εντός)Δόξα (εντός)Απόλλων (εκτός)

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!