Παίζουν με τη φωτιά

Αναφερόμαστε στους τρείς εκ των τεσσάρων πυλώνων που συνθέτουν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές προσπαθούν και σε ένα μεγάλο βαθμό έχουν καταφέρει να στείλουν σε όλους το μήνυμα ότι είμαστε σε θέση να χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας το 2011 χαρακτηρίζεται από τρομερά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, επιπολαιότητα, αγωνιστικές αδυναμίες και μια γενικότερη απάθεια που έχει κάνει χιλιάδες κόσμου να παραμιλά. Δυστυχώς κάποια προβλήματα που υπήρχαν εδώ και καιρό και σκεπάζονταν κάτω από τις νίκες πλέον βγάζουν μάτια. Το ανησυχητικό είναι ότι οι διοικούντες και ο Γιοβάνοβιτς δεν κάνουν κάτι για να τα λύσουν. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό αφού δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε αν αναγνωρίζουν κάποια πράγματα και Δεν μας είναι παρήγορο ότι με την Αλκή δεν κερδίσαμε αλλά η απόδοση μας ήταν πιο υποφερτή από αυτήν με την Άχνα. Ούτε το ότι χάθηκαν μετά από καιρό ξεκάθαρες ευκαιρίες μπορεί να καλύψει τα λάθη και παραλήψεις του Γιοβάνοβιτς και των ποδοσφαιριστών του. Αν τελικά χαθεί το πρωτάθλημα θα είναι γιατί σε κάποιους αγώνες η απόδοση ήταν τραγική, σε άλλους γιατί δεν μας ήθελε η μπάλα, κλπ οπότε δεν μπορεί οτιδήποτε να αποτελέσει δικαιολογία.

Αυτοί που ασχολούνται με στατιστικά θα μας πουν πόσο χρόνια έχει να χάσουμε δυο συνεχόμενους αγώνες. Όσοι το έψαξαν ήδη μας είπαν για το πόσο εύκολα δέχεται τέρματα το ΑΠΟΕΛ εδώ και λίγο καιρό. Ίσως να μπορούν να μας πουν και πόσο δύσκολο πετυχαίνουν τέρματα οι επιθετικοί μας. Ο Γιοβάνοβιτς μας είπε και πάλι χτες ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο να διορθωθούν κάποια πράγματα. Μέχρι στιγμής ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν να μπορούν να το πράξουν. Έτσι εξηγούνται οι ήττες και οι νίκες με το ζόρι.

Η πίεση όσο δεν κερδίζουμε αναπόφευκτα θα μεγαλώνει. Ο κόσμος τα έχει χαμένα αφού πολλοί θεώρησαν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε τον Ιανουάριο! Βλέπει την ομάδα να βαδίζει προς το δρόμο της αυτοκτονίας και όχι της σωστής διαχείρισης των δεδομένων.

Η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα όσοι από αυτήν μπορούν να βγουν και να αρθρώσουν λόγο και στηρίζει τους πάντες στον Αρχάγγελο και λέει ότι μπορούμε να επανακάμψουμε. Τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι αρκετά και όσο παράξενο και αν το θεωρούν δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τους απασχολήσει λίγο περισσότερο το κεφάλαιο Αρχάγγελος.

Σε τυχόν αποτυχία εξάλλου θα είναι και ο Φοίβος με τους στενούς του συνεργάτες ανάμεσα σε αυτούς που θα καούν έστω και αν δεν κρατάνε τα σπίρτα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!