«Παγώνει» του Ζε Κάρλος, αναμονή για τους υπόλοιπους

Οι έντονες αντιδράσεις μεγάλης μερίδας του κόσμου με το που έγινε γνωστή η πρόθεση της διοίκησης να μην συνεχίσει τη συνεργασία με το Ζε Κάρλος σε συνδυασμό με το ότι δεν υπάρχει άλλη έτοιμη λύση οδήγησαν στη διαφοροποίηση των δεδομένων. Χτες ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είχε επαφές με την πλευρά του παίκτη όπου και συζήτησαν το ενδεχόμενο μείωσης των απολαβών του Βραζιλιάνου. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ζε Κάρλος ήταν θετικός στο ενδεχόμενο αυτό αλλά δεν υπήρξε κάτι τελικό μέχρι τι στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βραζιλία. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα μπορούν και πάλι να διαφοροποιηθούν ενώ το ότι δεν υπήρξε οριστική κατάληξη φαίνεται να είναι κάτι που βολεύει διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Και αυτό γιατί ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει βεβαιότητα κατά πόσο επιθυμούν στα σίγουρα την παραμονή του Βραζιλιάνου και όχι κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή. Το ενδιαφέρον για τον Οφορίκουε σχετίζεται άμεσα με την περίπτωση Ζε Κάρλος αλλά οι διοικούντες άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι ο Γκανέζος δεν πρόκειται να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει. Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει την αβεβαιότητα είναι ότι μόλις χτες έγινε η πρόταση για μειώσει των απολαβών του παίκτη κατά 50 περίπου χιλιάδες ευρώ.

>

Στασιμότητα επικρατεί και στο θέμα Σεγκιρί αφού ο αμυντικός μας δε φαίνεται να συμφωνεί σε κάποιους σημαντικούς όρους που θέλει να βάλει η διοίκηση στο νέο συμβόλαιο που του προτείνει. Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει εναλλακτική λύση που θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας διαπραγματευτικά και είναι για αυτό που οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας με το Σεγκιρί είναι περισσότερες από το να μη συνεχίσει.

Κατά τα άλλα η βαρύτητα δίνεται στο να ξεκαθαρίσει άμεσα η περίπτωση του επιθετικού με τους Ζεβλάκοφ και Τριστάν να είναι οι δυο πιο αξιόλογες περιπτώσεις. Ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται να έχει πειστεί για τις ικανότητες του Πολωνού επιθετικού του οποίου η περίπτωση απόκτησης είναι πιο εφικτή , αλλά όπως όλα δείχνουν η διοίκηση θα περιμένει και την απάντηση του Ισπανού εφόσον αυτή δοθεί έγκαιρα.

Επικοινωνιακά η διοίκηση θέλει μαζί με τους Πουρσαϊτίδη και Παπαθανασίου να ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή που να έχει το χαρακτήρα πρωτοκλασάτης αφού κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στο να καθησυχαστούν αυτοί που σε χρόνο ρεκόρ άρχισαν να αγχώνονται.

Η περίπτωση Εφραίμ δεν επιβεβαιώνεται αλλά είναι αστείο κάποια μέσα ενημέρωσης να θεωρούν τον 19χρονό άξιο αντικαταστάτη του Μακρίδη. Μπορεί ο συμπατριώτης μας από τη Λεμεσό να έχει του κόσμου το ταλέντο αλλά δεν πρέπει να συγχύζουμε κάποια πράγματα. Επίσης ότι η Μέταλουρκ προσφέρει 500 χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσει τον Κιγκσλει πρέπει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση στους διοικούντες να αποφεύγονται όροι όπως αυτόν που έκανε τον Μακρίδη να φύγει χωρίς να πάρουμε σεντ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!