ΠΑΝΣΥΦΙ: Απλά Αηδία

Το να αναγκάζεις τον ‘αιώνιο’ σου αντίπαλο να μοιάζει σαν άψυχη μαριονέτα που αφήνετε στις ορέξεις σου, τόσο στο γήπεδο αλλά και στην εξέδρα, είναι ένα γεγονός που αναμένετε να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να επανέλθει για τα καλά στο δρόμο τον επιτυχιών, και τον κόσμο να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε ότι θα έρθουν και στο μέλλον αποτυχίες, αλλά αυτό που θέλουμε να μεταβιβάσουμε στους ποδοσφαιριστές μας είναι πως η χαρά και η απαίτηση του κόσμου του Θρύλου είναι να βλέπει τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται σαν ΑΠΟΕΛ… τίποτα λιγότερο… τίποτα περισσότερο.

Το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι πλέων παρελθόν, η τριάρα σερβιρίστηκε, την πήραν μετά χαράς και τέλος την χώνεψαν. Δυστυχώς μέσα από αυτή την ανακοίνωση δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε καθόλου με τον Κυριακάτικο περίπατο του Θρύλου απέναντι στην ομάδα του κράτους, αλλά με τις προεκτάσεις αυτού, οι οποίες είναι και πολύ πιο σοβαρές.

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια ορισμένα ανθρωποειδή από την απέναντι (δικιά μας και αυτή) κερκίδα, φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν το πόσο θλιβερό και τιποτένιο υποκείμενο μπορεί να καταντήσει ένα θολωμένο και παραπληροφορημένο καθοδηγούμενο αρνί. Τα γεγονότα είναι σε όλους γνωστά (τόσο αυτά που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή, όσο και αυτά που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες περιόδους), με το κάψιμο ελληνικών σημαιών (3 φορές), τα χυδαία πανιά ενάντια στην Ελληνικότητα της Κύπρου (Έλληνες είστε και φαίνεστε – Γ*** το έθνος σας- Οι εθνικές γιορτές μας αηδιάζουν – Istanbul since 1453 – Ελληνικές σημαίες με το σφυροδρέπανο στη θέση του σταυρού, κασκόλ της τουρκίας σε καλαθοσφαιρικούς αγώνες), τις ύβρις εν χορό για τα παλικάρια που έπεσαν μαχόμενα για την Ελευθερία αυτού του τόπου, τις αποδοκιμασίες κατά την προσφώνηση του εθνικού ύμνου και φυσικά την ανάρτηση ακόμα και της σημαίας του ψευδοκράτους!!!

Μετά (όπως συνήθως), ακολουθούν τα παράξενα και τα ευτράπελα από την αστυνομία και τις πλάτες που απολαμβάνουν τα εν λόγω άτομα. Απ’ ότι φαίνετε θα πρέπει να σας ανεχτούμε για ακόμη δυόμιση χρόνια αφού από τη μέρα της ανάληψης της εξουσίας από το κυβερνών κόμμα ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος ενάντια στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και παράλληλα μια προκλητική εύνοια προς τους υποστηρικτές της κυβερνητικής ομάδας. Είναι πρωτάκουστο η αστυνομία να δηλώνει ότι βρήκε μήλα παρακαλώ αντί φωτοβολίδες, είναι προκλητικό να δηλώνει ότι βρήκε ρόπαλα και κάνναβη σε λεωφορεία αλλά δεν έγινε καμία σύλληψη, αλλά είχαν μάλιστα την φαεινή ιδέα να ανακρίνουν μόνο τους οδηγούς των λεωφορείων. Γιατί άραγε σε παιχνίδι της ομάδας μας με ομάδα της Λεμεσού πριν 3 χρόνια το μίνι-λεωφορείο καταδιώχτηκε και συνελήφθησαν 13 άτομα μέσα στον αυτοκινητόδρομο ενώ σε αυτή τη περίπτωση δεν έγινε απολύτως τίποτα; Γιατί ο αστυνομικός με την σιδερογροθιά (πουνιαδόρο) στη Λεμεσό συνεχίζει να εργάζεται ενώ ο αστυνομικός που έριξε δακρυγόνο στη κερκίδα αυτών είναι σε διαθεσιμότητα; Ας μας απαντήσει κάποιος!

Συνεχίζοντας ο κύριος Καυκαρίδης ψεύδεται στα ΜΜΕ ότι και καλά κρατούσε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πανό ‘Istanbul 1453? (αλήθεια πόσο το σκέφτηκες;) σε μια συνέχεια της προπαγάνδας και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τις εγκληματικές και αηδιαστικές ενέργειες των υποστηρικτών τους.

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν και η σύλληψη οπαδού του ΑΠΟΕΛ ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο παράνομα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποτρόπαια πράξη του καψίματος της Ελληνικής σημαίας. Φυσικά σε παρόμοιο περιστατικό (αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό) πέρσι, κανένας υποστηρικτής της ομάδας της κυβέρνησης δεν συνελήφθη όταν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο τα ίδια ευνοημένα άτομα πριν τη λήξη του αγώνα και κτύπησαν και τους ποδοσφαιριστές μας. Όσο η αστυνομία επιλέγει να κάνει διακρίσεις και να συλλαμβάνει επιλεκτικά τότε δικαιούμαστε να άρουμε την εμπιστοσύνη μας προς την αστυνομία Κύπρου η οποία με τα όσα αναφέραμε πιο πάνω μάλλον προάγει τη βία παρά να την καταπολεμά.

Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός να αναγκαζόμαστε κάθε τρείς και λίγο να ασχολούμαστε με αυτούς, αλλά η κατάσταση με την εύνοια που απολαμβάνουν και την καλομελετημένη προπαγάνδα που ακολουθούν έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Συγχαίρουμε τον ηρωικό οπαδό του ΑΠΟΕΛ που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, μη αντέχοντας το χυδαίο κάψιμο της σημαίας του έθνους μας και τασσόμαστε στο πλευρό του για οτιδήποτε χρειαστεί μέχρι και την στιγμή της αθώωσης του. Παράλληλα θα θέλαμε να συμβουλέψουμε το άτομο που προέβει στο κάψιμο της Ελληνικής σημαίας και κυρίως αυτούς που τον παρακίνησαν να το κάνει (οι οποίοι θα αποκαλυφθούν σύντομα), όπως φύγουν από την Ελληνική Κύπρο το συντομότερο δυνατόν αφού δεν τους εκφράζει η Ελληνική σημαία.

Συγχαίρουμε επίσης και τον μέγα Διονύση Χιώτη ο οποίος τόλμησε να πει αυτά που θα έπρεπε να είχαν ακουστεί από τα στόματα των λεγόμενων ‘μεγάλων’! Είμαστε σίγουροι ότι μετά και από τα πιο πάνω γεγονότα νοιώθει και ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι Ελλαδίτες παίχτες μας περισσότερη περηφάνια και δέος που ανήκουν στον ΑΠΟΕΛ. Άραγε πως νοιώθουν οι αντίστοιχοι της κυβερνητικής ομάδας;

Τελειώνοντας πιστεύουμε ότι το γεγονός και μόνο που ορισμένα άτομα αλλά και παρατάξεις προσπαθούν να εξισώσουν το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας με το σύνθημα εναντίωσης προς τους χειρισμούς για το Κυπριακό του προέδρου της ‘Δημοκρατίας’ είναι το λιγότερο γελοίο, και θα έπρεπε αν μήτε άλλο να τους ταρακουνήσει το γεγονός ότι 10 χιλιάδες κόσμου το αναφωνούσε προβάλλοντας έτσι το μπούχτισμα και τον αποτροπιασμό του για την πολιτική (;) της Κυβέρνησης και φυσικά για την αηδιαστική δήλωση περί ‘ούτω καλούμενες μητέρες πατρίδες’! 10.000 κόσμος είναι πολλοί κύριοι…

Για το επίκαιρο θέμα τις κάρτας φιλάθλου επιφυλασσόμαστε να τοποθετηθούμε σε μεταγενέστερη ανακοίνωσή μας. Παρά ταύτα κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν μανιωδώς να προωθήσουν την ταφόπλακα του κυπριακού ποδοσφαίρου για να απολαύσουν για άλλη μια φορά τις μίζες από την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, αλλά και να ρουφήξουν κι’ άλλα λεφτά από την τσέπη του κάθε ΑΠΟΕΛίστα, καλά κάνουν να ηρεμήσουν γιατί έχουν γνώση οι φύλακες!

Δυστυχώς για ορισμένους δεν κοιμηθήκαμε ακόμη και δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε σύντομα. Η ιδέα του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας είναι υπεράνω όλων, και εμείς γεννηθήκαμε για να την υπηρετούμε.

ΑΠΟΕΛίστα ΞΥΠΝΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!