Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Γουστάρουμε να βλέπουμε όλους τους άλλους να διαλύονται, και τον Αυτοκράτορα να συνεχίζει τον ανελέητο καλπασμό του προς την κορυφή! Γουστάρουμε να βλέπουμε όλους τους άλλους να προβαίνουν σε κινήσεις και δηλώσεις πανικού όταν τα αρρωστημένα Πορτοκαλί αλάνια ήδη σκέφτονται τι και πως θα «καεί» πρώτο το Μάη! Γουστάρουμε να ακούμε ξεφτυλισμένους προπονητές μικρομεσαίων ομάδων απλά να επαναλαμβάνουν την καραμέλα που τους πρόσταξαν άλλοι να γλύψουν, την ίδια στιγμή που εμείς τους σπρώχνουμε μέρα παρά μέρα ολοένα και περισσότερο στο βούρκο της αποτυχίας. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ αντι-ΑΠΟΕΛιστικη ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. Και τα χειρότερα έρχονται… Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα μετά από μια άσχημη εμφάνιση και σε συνδυασμό με τη σφαγιαστική διαιτησία απώλεσε την περασμένη Κυριακή το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε την κανονική περίοδο. Πλέων είναι λαϊκή απαίτηση του κόσμου όπως σήμερα, μέσα στο Ελευθερία, όλοι ανεξαιρέτως να υπερβάλουν εαυτό! Ζητούμε με μανία να αποκατασταθεί η τάξη και να μας τους ξαναφέρετε μέσα στο Λευκόθεο…

Εμείς καλούμε όλους του οργανωμένους όπως βρεθούν σήμερα στο Fan Club στις 18:30, για να ενημερωθούν για διάφορα θέματα του Συνδέσμου και στη συνέχεια να παρακολουθήσουμε τον αγώνα με μπυρόνια και τραγούδι.

Τέλος, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, στα πλαίσια του Εθνικού του έργου, θα συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπως και κάθε χρόνο, τιμώντας τους ήρωες του 1821, και θυμίζοντας παράλληλα στους διάφορους ξεπουλημένους την Ελληνικότητα αυτού του τόπου.

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!