Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενή μας ανακοίνωση, μπροστά μας τις επόμενες μέρες η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ δίνει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα, το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους. Εμείς σαν σύνδεσμος καλούμε για πολλοστή φορά τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες όπως με την παρουσία τους και τη στάση τους τόσο Σάββατο στις 18:00 απέναντι στην ενπ, όσο και την Τρίτη στις 19:00 στο στάδιο Ελευθερία, απέναντι στην πρέσβειρα του κατακτητή της μισής μας πατρίδας στον όμιλο μας, να κάνουν όλους τους ‘τούρκους’ και όλα τα λοιπά γιουσουφάκια να χάσουν τον ύπνο τους.

Η νίκη στο ποδόσφαιρο είναι επιτακτική ειδικά και με βάση την εύνοια της ομάδας του κράτους, ενώ προσδοκούμε και την Τρίτη μέσα από την ζούγκλα που θα δημιουργήσουμε να πάρουμε μια πανηγυρική πρόκριση πάνω στην πρέσβειρα του αττίλα. Η φιλοξενία που δέχθηκε η δική μας ομάδα στην έδρα αυτών θα πρέπει να ανταποδοθεί 100 φορές περισσότερη!

Απαγορεύεται ρητά από τον ΑΠΟΕΛίστικο μας εγωισμό να μείνουμε απαθής και αμέτοχοι από την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην καλαθόσφαιρα και για αυτό το λόγο θεωρούμε ότι το Σάββατο η παρουσία του κόσμου θα πρέπει να αγγίξει πενταψήφιο αριθμό, ενώ για την Τρίτη τα λόγια είναι περιττά! ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ!

Υπενθυμίζουμε ξανά για το μεγάλο πάρτυ του Συνδέσμου που θα λάβει χώραν στην Καλλιπόλεως 4 στη Λευκωσία στις 28/12/10. Οι κρατήσεις άρχισαν ήδη να γεμίζουν γι’ αυτό προνοήστε όπως επικοινωνήσετε σύντομα μαζί μας για διευθέτηση της κράτησής σας στο 96 85 14 79. Για λεπτομέρειες σχετικά με το πάρτη επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.au-79.net

Τέλος ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους αδελφούς ΑΠΟΕΛίστες και είθε το 2011 να επαναφέρει τον αυτοκράτορα εκεί που του αξίζει…ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!