ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ

Τη Δευτέρα το βράδυ όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και σε καμιά στιγμή δε σταματήσαμε να αγωνιζόμαστε για την νίκη. Η δίψα που έχουμε γι αυτό το πρωτάθλημα φάνηκε από νωρίς και από τις 6.00 οι κερκίδες που μας αναλογούσαν ήταν κατάμεστες. Αυτό σε αντίθεση βέβαια με την πολυδιαφημιζόμενη «λαοθάλασσα» που αντιλήφθηκε από νωρίς την ανωτερότητα της ομάδας μας και 2000 εισιτήρια έμειναν αδιάθετα. Παρά τη μεγάλη νίκη μας όμως, τώρα χρειάζεται να παραδειγματιστούμε από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που δεν πρόκειται να χαλαρώσουν μέχρι να είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές.

Το ζητούμενο είναι να γεμίσουμε και πάλι το ΓΣΠ αφού η νίκη είναι μονόδρομος και ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι ίσως ο πιο δύσκολος της χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την ψυχή τους φέτος και τώρα μας έχουν ανάγκη αφού η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες είναι εμφανής. Εμείς ως σύνδεσμος καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να κατεβεί δυναμικά στο σωματείο, στις 4.00 μ.μ του Σαββάτου, για πορεία προς το γήπεδο. Όλη η Λευκωσία θα υποκλιθεί στους Πορτοκαλί γι αυτό σας θέλουμε όλους μαζί μας. Δεν θέλουμε να λείψει κανείς γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να σπρώξουμε αυτά τα παιδιά στη νίκη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ – ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Την Παρασκευή έχουμε τον εξίσου σημαντικό αγώνα του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ με τον κεραυνό στο Στρόβολο, ο οποίος είναι ο πρώτος για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Ως γνωστό απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων και παρόλο που έγιναν κάποιες επαφές με την διοίκηση του κεραυνού, οι κύριοι Παπαέλληνας και Κυπριανού δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι εμείς, ως επίσημο ΑΠΟΕΛ, ουδέποτε στερήσαμε από τους φιλάθλους του κεραυνού (όσοι και αν είναι) να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στην έδρα μας. Αντιθέτως, έδειξαν και πάλι την αντιπάθεια τους προς τον κόσμο μας αλλά και το πόσο τρέμουν στην ιδέα των Πορτοκαλί μέσα στο γήπεδο τους.

Ως αποτέλεσμα αντί των 100 που ζητήσαμε, θα πάρουμε μόνο 25 εισιτήρια για το συμβούλιο του σωματείου και τις οικογένειες των καλαθοσφαιριστών. Αυτά όλα ενώ στην περσινή χρονιά, σεβόμενοι τις επιθυμίες της αστυνομίας και του αντιπάλου, δώσαμε ταυτότητες και ονομαστικές λίστες (κάτι που δεν γίνεται στην έδρα μας) και παρακολουθήσαμε τον αγώνα χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα. Αυτό όμως φαίνεται να μην το θυμούνται εκεί στον κεραυνό και άρχισαν εκ νέου τον πόλεμο στον κόσμο μας. Εμείς θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ και δεν θα αφήσουμε κανένα να δημιουργήσει προβλήματα, όμως εάν συνεχίσουν κάποιοι αυτή την πολεμική εναντίον μας κρίνουμε πως τα πιθανά επακόλουθα δεν θα τιμήσουν ούτε την καλαθόσφαιρα αλλά ούτε και τον Κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.

Ο κόσμος πιέζει για εισιτήρια και εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συγκρατούμε την μάζα των ΑΠΟΕΛιστων και να διατηρούμε την ηρεμία. Εάν συνεχιστεί αυτή η άνιση μεταχείριση τότε εμείς ως σύνδεσμος δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για το τι μπορεί να ακολουθήσει στα επόμενα παιχνίδια. Προς το παρών, καταφέραμε να ηρεμήσουμε τα πνεύματα και τον αγώνα θα τον παρακολουθήσουμε από την γιγαντοοθόνη που έχουμε στο οίκημα του συνδέσμου. Όμως με αυτό το κλίμα που δημιουργεί ο αντίπαλος δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για το οτιδήποτε

Παρασκευή, 7.30 μ.μ, ΟΛΟΙ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ για το μπάσκετ
Σάββατο, 4.00 μ.μ συνάντηση στο ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ για πορεία.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!