Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: Ωρα να τους ξυπνήσουμε

Χωρίς ουσία και χωρίς πάθος δεν πας πουθενά. Τα τελευταία δύο παιχνίδια, προπονητής και ποδοσφαιριστές κατάφεραν να δώσουν αξία στον κάθε ανύπαρκτο και κομπλεξικό αντι-ΑΠΟΕΛίστα, αφού οι δύο απαράδεκτες απανωτές ήττες έδωσαν πνοές στους ετοιμοθάνατους. Δικαιολογίες για την νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχουν για αυτό είναι καιρός να ξυπνήσουν ΑΠΑΝΤΕΣ από τον λήθαργο, και μαζί με τον κόσμο να πορευθούν για το πρωτάθλημα και την εξιλέωση.

Δεν θέλουμε ούτε κατά διάνυα να ξανακούσουμε από κανέναν στον Αρχάγγελο να μας δίνει υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια και καλύτερες μέρες. Εμείς στηρίζουμε την ομάδα, όμως λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανέναν, δεν πρόκειται να μπει κανένα πρόσωπο πάνω από τον ΑΠΟΕΛ και αν αναγκαστούμε θα στραφούμε ενάντια σε οποιονδήποτε δεν είναι πρόθυμος να δώσει ακόμα και την ψυχή του για να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα.

 Η υπομονή έχει και τα όρια της. Καιρός να καταλάβετε ότι εμείς σας ανεβάζουμε και όποτε θέλουμε σας κατεβάζουμε, γιατί εμείς είμαστε Ο ΑΠΟΕΛ, γιατί αυτό πράξαμε και στο παρελθόν, και αυτό θα ξανά-πράξουμε αν χρειαστεί.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να είναι μπροστάρης σε κάθε παιχνίδι και σε όποιο γήπεδο αγωνίζεται η ομάδα. Με πάθος, τσαμπουκά, πώρωση και με τις παρωπίδες μας στραμμένες στον τίτλο και μόνο, ορκιζόμαστε να παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσης.

Η συνέχεια δύσκολη, αφού τα 2 τελευταία παιχνίδια φανέρωσαν του λόγου το αληθές. Την Κυριακή στις 6.00μμ αντιμετωπίζουμε τον Απόπ στο ΓΣΠ. Η σημαντικότητα του αγώνα δεν χωρεί αμφισβήτησης γι’ αυτό καλούμε τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες να δηλώσουν παρών!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το τέλος του πρωταθλήματος και η ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας προστάζει όλους να φέρουμε τον 21ο τίτλο στον εξώστη του σωματείου μας.

Ο κόσμος καλείτε να αφυπνίσει παίχτες και προπονητή. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

Υγ1. Το κατάστημα του Συνδέσμου Οld School Supporters, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 2 χρόνων λειτουργίας, θα διαθέτει την Κυριακή έξω από την Νότια κερκίδα, όλα τα κασκόλ του καταστήματος με έκπτωση 20%.

Υγ2. Η πορεία αναχωρεί στις 16:30

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!