Οι «ορισμοί» που ενθουσίασαν τον Κακουρή

Γνωρίζουμε ότι κάποιες αναφορές και απόψεις των συντελεστών του site δίνουν κατά καιρούς αφορμές σε πολλούς εντός αλλά και εκτός ΑΠΟΕΛ, να τις σχολιάσουν ποικιλοτρόπως. Μάθαμε τα τελευταία δέκα χρόνια πολύ καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και πως αναλόγως συμφερόντων και αντιλήψεων ο καθένας ερμηνεύει επιλεκτικά ή αποσπασματικά τα όσα διαβάζει στο apoel.net. Είδαμε λοιπόν χτες στην εφημερίδα Goalnews, στη στήλη που υπογράφουν δυο γνωστοί στο  δημοσιογραφικό χώρο αντιαποελίστες, να αναδημοσιεύεται απόσπασμα της στήλης Αδιάκριτος. Καθόλου τυχαία ήταν το απόσπασμα στο οποίο γινόταν αναφορά στους «ορισμούς» του αρχιδιαιτητή και στο ότι το ΑΠΟΕΛ είχε τη δυνατότητα να «παραγγείλει» τους διαιτητές που ήθελε στους δυο τελευταίους αγώνες. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι η αναφορά αυτή θα ήταν μια καλή αφορμή στους διάφορους αντιαποελίστες να την επικαλεστούν και να χτίσουν πάνω σε αυτή τη γνωστή αλλά αβάσιμη επιχειρηματολογία τους.

Κρίναμε όμως ότι άξιζε τον κόπο και αυτή τη φορά να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί τα οφέλη θα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τις περιστασιακές αναφορές-αναδημοσιεύσεις από όσους ακούνε ΑΠΟΕΛ και βγάζουν σπυράκια. Η ανάγκη να ξυπνήσουν κάποιοι και να φροντίσουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντική από τις όποιες αφορμές δίνουμε, για κάτι που θεωρούμε αυτονόητο για κάθε ομάδα.

Ο κουτοπόνηρος Ιακώβος Κακουρής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν οι «ορισμοί» διαιτητών να προκύπτουν μετά από παζάρεμα. Παρόλο που είναι πολλές δεκαετές στο χώρο εκπλήσσεται για κάτι που και η κουτσή Μαρία γνωρίζει και που κάθε ομάδα επιχειρεί να κάνει.

Δεν μας ενοχλεί που ως πιστοί καθημερινοί επισκέπτες του apoel.net επικαλούνται την εγκυρότητα του μόνο σε περιπτώσεις που ασκούμε έντονη κριτική στους δικούς μας. Αυτό βοηθά και τον απλό οπαδό της ομάδας μας να κατατάξει εκεί που πρέπει τον κάθε αθλητικογράφο. Και δυστυχώς για τον Φιλελεύθερο-Goalnews η εμπάθεια συγκεκριμένων αθλητικογράφων στιγματίζει το έντυπο γενικότερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!