ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή και είναι για αυτό που ο αγώνας με την Ομόνοια αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Μπορεί το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ να έχει τεθεί εκτός στόχων εδώ και καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα σε έτσι αγώνες. Θέλουν όσο τίποτα άλλο να μας κερδίσουν και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Και εμείς μείναμε πολύ μακριά από την κορυφή αλλά θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε το όνειρο ζωντανό αλλά και για να σφραγίσουμε την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Όπως ξέρουν όλοι με νίκη, η διαφορά που θα δημιουργήσουμε από την Ομόνοια θα είναι τέτοια που δεν θα μπορεί να καλυφθεί. Τα πλει οφς θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα όσον αφορά την κατάληψη της δεύτερης θέση και η προσπάθεια μας θα είναι η μειώσει της διαφοράς από την Ανόρθωση.

Η παράδοση που λέει ότι σε τέτοιους αγώνες κερδίζει ή δε χάνει η ομάδα που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση πρέπει να σπάσει έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εντυπωσιακή πορεία που έχει η ομάδα μας επί Γιοβάνοβιτς. Κανένας δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας αλλά και αν ακόμα αυτή έρθει θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να τη διαχειριστούμε σωστά όσο και αν επαναφέρει αμφιβολίες και προβληματισμό σε πολλούς.

Στον αγωνιστικό τομέα τα δεδομένα δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού πέραν του ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, βλέπει και μια πρωτόγνωρη θέληση σε όλους. Είναι για αυτό που στη χτεσινή διάσκεψη του αναγκάστηκε να πει ότι δεν έχει σχέση ποιοι θα αγωνιστούν βασικοί και ποιοι όχι αλλά να κερδίσουμε, αφού θέλει με το δικό του τρόπο να ιεραρχήσει το τι θεωρεί σημαντικό.

>

Φλορέα, Μιχαήλ και Μαχλάς θεωρείται σίγουρο ότι θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα ενώ η διαμόρφωση της διάταξης με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα θα εξαρτηθεί από το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Ζε Κάρλος. Με το Βραζιλιάνο μέσα το ΑΠΟΕΛ θα προτιμήσει το 4-4-2 ενώ αν μείνει στον πάγκο ο Μαχλάς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος έχοντας όμως στηρίγματα από την ενισχυμένη μεσαία γραμμή.

Αναλόγως της απόφασης που αφορά το Ζε Κάρλος θα ξεκαθαρίσουν και τα άτομα που θα αποτελούν την μεσαία γραμμή με τους Μακρίδη, Σατσια, Χαραλαμπίδη και Μιχαήλ να είναι σίγουροι και να παίζεται μια ακόμα θέση αν αγωνιστεί μόνον ο Μαχλάς.

Βαρόμετρο και ο κόσμος
Η παρουσία του κόσμου αλλά και ο παλμός της κερκίδας θα παίξει το δικό του ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Μπορεί να μας αναλογούν λιγότερα εισιτήρια αλλά οι ενδείξεις δείχνουν ότι δύσκολα θα διατεθούν όλα τα εισιτήρια και από τις δυο ομάδες. Οι ΑΠΟΕΛιστες θα πρέπει να δώσουν μαζικά το παρών τους και να σπρώξουν τους παίκτες μας στη νίκη και τον αντίπαλο στην μιζέρια που του αξίζει να παραμείνει.

_______________________________________________________

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Την Τρίτη το βράδυ οι οπαδοί μας έδειξαν σε όλη την Κύπρο τι σημαίνει 6ος παίκτης στην καλαθόσφαιρα και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες, τόσο των παικτών όσο και των παραγόντων της ΑΕΛ, να μας προκαλέσουν για να τιμωρηθεί η έδρα μας ο κόσμος μας δεν παρασύρθηκε. Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους συν-ΑΠΟΕΛιστες για την δυναμική παρουσία τους στο Λευκόθεο και ελπίζουμε πως θα είναι ανάλογη η προσέλευση και στα επόμενα παιχνίδια. Οι της ΑΕΛ καλά κάνουν να είναι πιο προσεκτικοί με την συμπεριφορά τους και ας προσπαθήσουν να μας κερδίσουν στο γήπεδο αντί στα χαρτιά.

Την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ. όλοι στο οικήμα του συνδέσμου
για το 4ο παιχνίδι στην Λεμεσό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!