Πες τα πρόεδρε

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ και της κυβέρνησης παρουσιάζεται τάχα θιγμένο από τις δηλώσεις του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Ο πρόεδρος μας σε δηλώσεις του στο sigmalive είπε μετά από καιρό το αυτονόητο αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα για τη χρηματοδότηση του αντίπαλου μας. Ο Ερωτοκρίτου επανέλαβε ουσιαστικά τη δήλωση που έκανε και το περασμένο καλοκαίρι ότι η ομόνοια είναι ομάδα εξουσίας, την οποία δεν αγγίζει η παγκόσμια οικονομική κρίση για τους λόγους που όλοι ξέρουμε. Η απάντηση της επίσημης ομόνοιας μέσω της ιστοσελίδας της ήταν ότι θα την απασχολήσει το όλο θέμα και θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ότι και αν μας πουν τόσο οι ίδιο ή ακόμα και αυτός ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τα δεδομένα στην κοινή γνώμη είναι ξεκάθαρα. Η εργοληπτική εταιρία του Μιλτή τυγχάνει της ιδιαίτερης προτίμησης όσον αφορά την ανάθεση κυβερνητικών έργων ευρώ. Το ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γινόταν και επί της προηγούμενης κυβέρνησης δεν αποτελεί ούτε σοβαρή απάντηση ούτε δίνει άλλοθι.

Αν ζούσαμε αλλού και όχι στην μπανανία τα όσα προκλητικά διαδραματίζονται από πέρσι θα απασχολούσαν αρμόδιες επιτροπές και την ίδια την ΚΟΠ. Όλοι όμως κλείνουν τα μάτια και το στόμα υπό το φόβο της οργής του προεδρικού. Κακώς ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ διαφοροποίησε κάπως τα όσα είπε στο sigmalive λίγη ώρα μετά στο Ράδιο Πρώτο. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και χρηματοδοτείται η ομόνοια είναι πρόκληση και δεν θα πρέπει να υπάρχει δισταγμός στο να εκφραστεί αυτό.

Εντείνονται οι προσπάθειες για επιθετικό
Όσον αφορά τον προγραμματισμό τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Η διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το θέμα απόκτησης επιθετικού το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να μπορέσει να προλάβει ολόκληρο το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία. Η αχρείαστη και λανθασμένη διαρροή ότι για την απόκτηση του επιθετικού αυτού θα γίνει η οικονομική υπέρβαση έγινε εδώ και μέρες το κύριο θέμα αναφοράς σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η αλήθεια είναι ότι το μπάτζετ για τη συγκεκριμένη θέση προνοεί μια δαπάνη που εμπίπτει στο γενικότερο συμαζεμένο προϋπολογισμό. Ενδιαφέρον επίσης θα έχει ο χειρισμός διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας στο ότι κάποιοι από τους παίκτες που προτάθηκαν ταυτόχρονα διέρρευσαν και στα μέσα ενημέρωσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!