Πιο Ιβάν δεν γίνεται!

Δεν μπορούσε να κινηθούν σε διαφορετικό μήκος κύματος οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά την κλήρωση με τους Αλβανούς. Παρόλο που είχαμε ίσως την πιο ευνοϊκή κλήρωση ο προπονητής μας συστήνει και προσοχή και προσγείωση. Χρειαζόμαστε και τα δυο για να έρθουν δυο νίκες.. «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στην φετινή αγωνιστική περίοδο, να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε σ’ αυτή την προκριματική φάση την είσοδο μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Η κλήρωση μας έφερε την πρωταθλήτρια ομάδα της Αλβανίας, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες όσον αφορά την ίδια την ομάδα, το στυλ παιχνιδιού της και σίγουρα τις επόμενες μέρες και μέχρι την μέρα του παιχνιδιού θα μάθουμε πολύ περισσότερα πράγματα για τον αντίπαλο μας.

Πλέον σ’ αυτή την διοργάνωση και επειδή συμμετέχουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σ’ αυτά τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι το Αλβανικό ποδόσφαιρο έχει να επιδείξει μια πολύ καλή ομάδα σε Εθνικό επίπεδο, μπορεί να μην έχουν σε ομαδικό επίπεδο τόσο πολλές εμπειρίες και αποτελέσματα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια όμως τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει πολλά κυρίως σε ξένους ποδοσφαιριστές.

Θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πολύ προσγειωμένοι, τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα αυτά που ερχόμαστε από τις προετοιμασίες. Το επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων θα είναι το ίδιο, στόχος μας είναι να προκριθούμε όμως από τους αντιπάλους που είχαμε στην κλήρωση ήταν από τις πιο δυνατές ομάδες. Από την στιγμή που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αλβανίας και έβγαλε παραδοσιακές ομάδες εκτός, σίγουρα αξίζει, και πρέπει να προετοιμαστούμε με ιδιαίτερα σοβαρότητα.

Στόχος μας είναι να προκριθούμε, πιστεύω όλοι μας αισιοδοξούμε και δουλεύουμε με πολύ μεγάλη διάθεση για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, θα έχουμε πολλά εμπόδια, ένα απ’ αυτά είναι με την Σκεντερμπέου αλλά πιστεύω στην ομάδα πως θα τα καταφέρουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουμε και ότι λέμε πριν από το παιχνίδι».  

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!