Πλάνο με Χαραλαμπίδη

Η χτεσινή μέρα επιβεβαίωσε την ορθότητα της απόφασης που πάρθηκε την περασμένη εβδομάδα να προφυλαχθεί ο Μπίδης, παρά τη σημασία του αγώνα με την Άχνα. Απόφαση που ουσιαστικά προήλθε από τον ίδιο τον παίκτη ο οποίος δεν είχε πρόβλημα ή άγχος να εκφράσει την προτίμηση του να ξεκουραστεί έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στο γόνατο του. Τονίζουμε την παράμετρο του άγχους γιατί ο ανταγωνισμός φέτος είναι πιο έντονος από ποτέ αλλά αυτό δεν φαίνεται να παρασύρει σε κακοτοπιές κανέναν ή τουλάχιστον τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Χαραλαμπίδης λοιπόν είναι πλέον 100% έτοιμος, χτες προπονήθηκε κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Συγκεντρώνει μάλιστα αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα έστω και αν ο Σολωμού παραμένει σταθερός σε απόδοση.

Αν δεν προκύψει και αυτή την εβδομάδα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, κάτι που όλοι απεύχονται, τότε ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Μαρσίνιο. Αν και ο Βραζιλιάνος θεωρείται υπερπολύτιμος το ΑΠΟΕΛ πρέπει να ξεπεράσει ανώδυνα την απουσία του. ο αγώνας απέναντι στην μικρογραφία της ομόνοιας δεν θα είναι εύκολος αφού θα έρθουν με στόχο να κάνουν τα πάντα προκειμένου να έχουμε βαθμολογικές απώλειες.

Τη δική της σημασία λόγω του πρωτόγνωρου συναγωνισμού έχει και η ανακοίνωση της αποστολής σε κάθε αγώνα. Ο Μίρο στον αγώνα με την Άχνα έσπασε την παραδοσιακή πλέον τετράδα των παικτών που βρίσκονται μόνιμα στην κερκίδα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αυτή την εβδομάδα. Ο αγαπημένος των πορτοκαλί κρίθηκε έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή αντί του Σικορά, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις αυτών που δεν ήταν αισιόδοξοι για την περίπτωση του Πολωνού.

Το ΑΠΟΕΛ – Αλκή θα μεταδίδεται ζωντανά τη Κυριακή η ώρα 16:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!